• Golden Sands (Nisipurile de Aur)

  Golden Sands (Nisipurile de Aur)

  Golden Sands (Nisipurile de Aur) este o statiune aflata pe coasta bulgareasca de nord a Marii Negre, una dintre cele mai faimoase locatii de vacanta cunoscuta pentru plaja si nisipurile fine, ca aurul si este alaturata parcului national din Varna.

  Aceasta statiune este localizata la 17 km de Varna, insa este legata de aceasta prin statiuni si vile care se intind ca o "panglica", fiind cea mai populara si faimoasa destinatie

 • Albena

  Albena

  Albena este una dintre statiunile cele mai populare de pe malul Marii Negre aflata in partea de nord-est a Bulgariei, situata la 30 km de Varna si la 12 km de Balchik. Este foarte cunoscuta pentru stilul arhitectural unic, iar hotelurile sunt amplasate pe malul marii pentru a furniza acces la plaja si bineanteles la mare.

  Este localizata aproape de alte centre turistice, comerciale si culturale si in acelasi timp ramane

 • Costa del Sol

  Costa del Sol

  Costa del Sol este o bijuterie a Spaniei care detine faleze, plaje fierbinti, gradini colorate si case albe care se reflecta in apa limpede a Marii Mediterana. Acest loc de vacanta nu este numai un punct de pe harta starurile de la Hollywood, sau a membrilor regali, ci si a oamenilor cu bani, din intreaga lume.

   Este un loc de vacanta de vis, unde te poti plimba prin satele pescaresti andaluze si

 • Mostar

  Mostar

  Capitala informala a Herzegovinei, orasul Mostar, este simbolizata de podul Stari Most care a fost ridicat in 1566 la ordinul sultanului Suleiman si in 2004 a fost reconstruit ca un simbol al pacii si unitatii.

  Inima orasului reprezinta zona din jurul podului, de o parte si de alta a raului Neretva, existand terase si cafenele  pe strazile pietruite, in cladirile vechi, care inca mai pastreaza urmele gloantelor.

  In apropierea podului se

 • Singapore

  Singapore

  Singapore este un adevarat paradis al cumparaturilor, atragandu-si turistii cu multitudinea de propuneri pentru petrecerea timpului liber. In jurul insulei principale, Singapore, plutesc alte 64 de insule si insulite, toate apartinand acestui oras-stat.

  Singapore reprezinta poarta catre Asia de sud-est, cu cladiri foarte inalte, ca niste ziduri de protectie, care ne promit zile de vacanta pline de surprize si de exotism.

  Daca v-ati hotarat sa petreceti vacanta aici, nu ratati sa

Pagini 1 2 3 4 5


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete