Cacharel

Cacharel Cacharel - Anais

Notele de varf fresh si delicate ale aromelor de portocala si zambila sunt urmate de cele florale si dulci ale tradafirului, cele voluptoase ale crinului si cele fermecatoare ale iasomiei. O combinatie frageda si calda. Notele de baza sunt senzuale, calde. Parfumul devine luxos prin amestecul de chihlimbar si lemn de santal. In final, un strop de tamaie aduna aromele, fiind in acelasi timp elementul captivant.

Cacharel - Amor Amor Elixir Passion Eau De Parfum Natural

Amor Amor este un amestec exuberant de fructe care aduc un omagiu dragostei la prima vedere sau dragostei redescoperite. Pasional. Impulsiv. Electric.

Cacharel - Eden Eau De Parfum

Dupa cum ii sugereaza numele, acesta este un parfum ceresc. Delicios si senzual, este aroma interzisului. Misterios si fermacator.Designul sticlei are stralucirea apei. Aroma se potriveste cu inocenta si emotiile unei tinere femei.Notele florilor acvatice, cum e crinul sau lotusul, impreuna cu cele de portocala si mimoza, dau parfumului latura fresh. Toate acestea in armonie perfecta cu frunzele de patchouli.

Cacharel - Lou Lou Eau De Parfum

Notele fructate de violeta, pruna, coacaze, anason si galbenea sunt surprinzatoare. Aroma florala, bogata si dulce este dublata de prezenta tuberozei, a portocalei si ylang ylang.Parfumul devine senzual prin accentele de iris, tonka si voluptatea vaniliei.

Cacharel - Noa Eau De Toilette

Noa radiaza prin accentele de mosc alb la care se adauga un verde ascutit - frunza de coriandru, rosul generos al tradafirului, maronul catifelat al cafelei. O combinatie luminoasa.In forma eau de parfum, misterul lemnelor rare de cedru si santal adauga adancime imaginii vibrante a aromei.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete