Trucuri pentru aplicarea perfecta a rujului

Trucuri pentru aplicarea perfecta a rujului

Pentru aplicarea perfecta a rujului trebuie sa tineti cont de cateva trucuri. Va vom spune cum puteti avea buze perfecte, exact asa cum v-ati dorit.

- In primul rand trebuie sa stiti ca este total neigienic sa folositi tester-ul direct pe buze. Asa ca, atunci cand doriti sa cumparati un ruj, testati-l pe partea interioara a palmei.

- Daca nuanta potrivita a fost aleasa, trebuie sa stiti ca folosirea conturului de buze inainte de aplicarea propriu-zisa a rujului este absolut necesara, pentru ca rujul sa-si pastreze cat mai mult culoarea. Folositi intotdeauna tonuri apropiate intre contur si ruj.

- Excesul de ruj poate fi indepartat daca veti folosi un servetel, care va fi tinut intre buze. Stringeti de doua trei ori si gata! Nu veti mai avea probleme de genul ruj pe dinti.

- Descopera noi nuante prin folosirea concomitenta a mai multor rujuri, ale caror culori se vor imbina spectaculos si vei fi surprinsa intr-un mod placut de ce a iesit.

- Pentru o aplicare perfecta folositi o pensula speciala. Veti putea intinde cu mult mai multa usurinta rujul.

- Evitati nuantele de orange si maron, deoarece acestea creeaza un efect de ingalbenire a dintilor. Cu atat mai mult acest sfat se adreseaza celor care au un pigment mai inchis al smaltului.

-Pentru a crea un efect de buze senzuale, folositi un gloss transparent sau unul cu reflexe.

-Mai trebuie sa stiti ca rujul poate fi folosit foarte bine ca fard pentru obraji. Un fard pentru obraji nu va lua niciodata locul unui ruj.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete