Pensule pentru machiaj

Pensule pentru machiaj

Pentru a arata bine si a avea un machiaj impecabil, aveti nevoie de pensule pentru machiaj, care va vor ajuta sa va faceti frumoase si sa aveti un ten stralucitor si sa ascundeti micile imperfectiuni.

Se spune ca machiajul fiecarei femei va arata la fel de bine ca pensulele pe care le foloseste si in randurile care urmeaza va voi prezenta cele mai importante pensule pentru machiaj, care va vor ajuta sa fiti o adevarata profesionista in arta makeup-ului.

Pensula pentru pudra - un strat de pudra pulbere transparenta, aplicat cu o pensula mare (groasa), va fixa bine machiajul si va preveni aparitia luciului, cum se intampla de multe ori in cazul tenului gras sau mixt.

Pensula pentru fard corector - pentru aplicarea fardului corector este recomandat sa folositi o pensula sau un aplicator cu burete, pentru a avea un machiaj impecabil si pentru ca fardul sa acopere cele mai mici imperfectiuni.

Pensula pentru fond de ten - pensula speciala pentru fondul de ten ajuta la o aplicare foarte buna a acestuia si la obtinerea unui aspect uniform.

Burete cosmetic - este ideal in special la aplicarea fondului de ten compact.

Cu degetul aratator, punctati fondul de ten din loc in loc pe toata fata si intindeti cu buretelul cosmetic, cu miscari spre exteriorul fetei.

Aceste pensule sunt armele frumusetii dumneavostra si trebuie sa faca parte din trusa de machiaj, pe langa ruj, mascara, servetele demachiante, fond de ten, pudra sau perle.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete