Mineral Match by Astor

Mineral Match by Astor Acum, machiajul tău îţi oferă mai mult. Noul fondul de ten MINERAL MATCH reuneşte avantajele ingredientelor naturale minerale cu performanţa high-tech, plus avantajul unei perii de aplicare integrată.

Într-o lume în care femeile îşi doresc, înainte de toate, o piele sănătoasă, este ideal un fond de ten natural, cu minerale, delicat cu tenul. Cel pe care îl cauţi este un fond de ten fără uleiuri, fără parfum, care nu conţine parabeni şi este testat dermatologic. MINERAL MATCH îndeplineşte toate acestea şi mai mult de atât.

Cu amestecul său preţios de minerale – aur, platină şi argint - fondul de ten Mineral Match îţi conferă o înfăţişare perfectă pentru mai bine de 16 ore şi dă pielii o luminozitate naturală şi sănătoasă. Combinaţia de minerale îţi dezvăluie frumuseţea, pielea ta arată mai tânără, mai proaspătă, fără să aibă un aspect uleios!

Cum pot fi posibile toate acestea? Formula MINERAL MATCH conţine pigmenţi cu amino-acizi care imită nuanţele tenului până la perfecţiune. Un plus, sunt şi mineralele preţioase cu beneficiile lor multiple şi amestecul bio-activ de 7 minerale esenţiale de intensificare a strălucirii.

Un fond de ten atât de inovator este ambalat într-un mod la fel de “revoluţionar”. MINERAL MATCH este într-un tub sofisticat cu o perie de aplicare integrată, special creată pentru o finisare perfectă. Astfel, asigură o aplicare rapidă, fără să se împrăştie. Ambalajul transparent îţi oferă posibilitatea de a vedea şi, astfel, de a alege mai uşor nuanţa.

MINERAL MATCH este disponibil în două variante – fond de ten lichid şi fond de ten pudră. La fel de bogate în minerale preţioase – aur, platină şi argint – cele două tipuri de fond de ten oferă o piele fără imperfecţiuni, care radiază în mod natural.

Pentru un machiaj light, de zi, care să lase tenul să respire, MINERAL MATCH în varianta pudră este produsul ideal. Spre deosebire de fondul de ten lichid, care acoperă mediu, MINERAL MATCH pudră este recomandat pentru o acoperire uşoară, fără a lăsa urme vizibile pe faţă. Ambele se aplică uşor şi protejează tenul de agresiunile zilnice din mediu prin mix-ul de minerale preţioase.

Cu MINERAL MATCH nu faci niciun compromis. Nu ai de ales între un beneficiu sau altul…MINERAL MATCH le are pe toate.

Noul şi inovatorul fond de ten conţine particule preţioase de aur, platină şi argint, plus 7 minerale esenţiale care intensifică strălucirea pielii şi conferă un aspect radiant şi sănătos.

Formulă inovatoare

Tehnologia avansată de tone-matching cu pigmenţi trataţi cu aminoacizi care imită nuanţele pielii până la perfecţiune.

Beneficiile mineralelor pure şi preţioase (aur, platină şi argint) şi amestecul bio-activ de 7 minerale esenţiale.

Confort extrem, culoare naturală, un look proaspăt, controlul hidratării şi strălucirii pentru mai mult de 16 ore.

Fără uleiuri, parfum şi parabeni

2 variante – lichid (acoperire medie sau mare) şi pudră (uşoară).

Ambalaj inovator

Nuanţe de auriu, negru şi bej satinat, tub transparent şi o perie integrată

MINERAL MATCH este disponibil în 7 culori care se potrivesc nuanţelor pielii tale.

4 nuanţe pentru fondul de ten lichid

3 nuanţe pentru fondul de ten pudră

Pret recomandat:

30 RON
Comentarii

  • 1 0
    adri
    unde il gasesc sa-l cumpar,am nevoie urgent de el

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete