Mascara Volume Flash Mousse

Mascara Volume Flash Mousse O noua formula care ajuta genele sa lupte cu gravitatia?

Pentru maxi-volum si 0 gene incarcate, gama Volume Flash de la Rimmel London s-a imbogatit cu o noua varianta speciala pentru vara - Mascara Volume Flash Mousse.

Secretul pentru obtinerea rapida a maximului de volum pentru genele tale este formula unica cu Aeroboost a noii Mascara Volume Flash Mousse care confera densitate si de 5 ori mai mult volum instant.

Textura sa usoara, aerata, aluneca usor printre gene, acoperindu-le uniform de la radacina la varf. Genele arata mai pline si in acelasi timp perfect definite, pentru un efect de conturare a genelor dintr-un cont in altul. Tehnologia anti-gravitatie a noului mascara ofera senzatia de gene de doua ori mai usoare fata de o mascara obisnuita – genele tale nu vor parea incarcate!

Complexul de minerale revitalizeaza genele astfel incat acestea sa fie mai puternice si mai sanatoase. Formula aerata are un sistem ce permite genelor tale sa respire, pentru o senzatie ultra-confortabila. Genele tale nu vor mai fi niciodata uscate sau fragile, pastrandu-se moi si flexibile.

Maxi-volum si 0 gene incarcate, numai cu Mascara Volume Flash Mousse de la Rimmel London.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete