Machiajul semi-permanent

Machiajul semi-permanent

Machiajul semi-permanent a fost prezentat pentru prima data esteticienelor la Congresul revistei Les Nouvelles Esthetiques, de la Nisa, din 20 aprilie 1984.

Incepand cu 1984, machiajul semi-permanent a inregistrat un real succes, esteticienele bucurandu-se de sansa unei noi oportunitati, iar femeile, pentru care idealul lor de a avea sprancene fara cusur, contur al buzelor mai accentuat sau un machiaj natural pe parcursul intregii zile, li se implinea.

Machiajul semi-permanent al sprancenelor pune in valoare liniile naturale si da armonie fetei si este recomandat persoanelor care au sprancene rasfirate, dar si pentru cele care au probleme cu vederea si care din aceasta cauza nu se pot machia eficient.

Machiajul semi-permanent al buzelor, da un contur clar, dar si mareste volumul buzelor intr-o forma mai naturala si este recomandat persoanelor care au buze subtire si nedefinite.

Acest machiaj este o tehnica de infrumusetare care pune in valoare frumusetea chipului si care inlocuieste creionul de buze sau cel de sprancene.

Este executat cu ace foarte fine, dotate cu un sistem de blocare, care nu patrunde decat in derma superficiala, fara sa aiba loc sangerari. Aceasta metoda nu necesita anestezie si nu este dureroasa.

Machiajul semi-permanent este utilizat cu aceeasi eficienta si pentru a estompa micile cicatrice de pe fata, fata sau areolele mamare.

Trebuie sa stiti ca aceasta metoda este un derivat al tatuajului, dar nu un tatuaj in sine, ci semi-permanent si este efectuata in cabine speciale, de catre dermatologi, oftalmologi, plasticieni si in cabinetele de infrumusetare.

Comentarii

 • 1 0
  grama
  cum adica sprancene rasfirate!? faci tatuaj la sprancene daca nu mai ai sprancene sau sunt rare, recomanda cineva un salon in Giurgiu? pret?

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFeminin

 • Osteoporoza
  Osteoporoza

  Osteoporoza este o boala foarte grava care afecteaza tesutul osos spongios. Osteoporoza mai este cunoscuta si

 • Stop taierii cuticulelor!
  Stop taierii cuticulelor! Poti sa ai o manichiura de invidiat chiar si fara a taia cuticulele. Tot ce trebuie
 • Cure de slabire
  Cure de slabire

  Vine Pastele si foarte multe doamne si domnisoare vor sa arate bine, suple si apeleaza foarte des la diete

 • De ce ai celulita?
  De ce ai celulita? Conform ultimelor statistici, flagelul celulitei afecteaza aproximativ 80% din populatia feminina peste 18 ani. In anotimpul
 • Un bronz frumos, fara arsuri
  Un bronz frumos, fara arsuri

  Atunci cand alegeti sa va petreceti vacanta la mare, este bine sa stiti din timp cum

 • EFT - Emotional Freedom Techniques
  EFT - Emotional Freedom Techniques EFT-Emotional Freedom Techniques este o cale simpla si usor de folosit care se aplica in aproape