Machiajul pentru noaptea de revelion

Machiajul pentru noaptea de revelion

Pentru noaptea de revelion trebuie sa alegi un machiaj stralucitor, cu totul deosebit, care sa iti puna in valoare trasaturile si care sa fie in perfecta armonie cu tinuta. Culorile vor fi mai tari, mai intense, iar rezultatul trebuie sa fie o aparitie care sa-i surprinda pe toti.

O prima varianta a machiajului pentru noaptea de revelion este machiajul care foloseste pentru pleoape nuante de albastru. Dupa hidratatarea intensa cu ajutorul unei creme speciale, se va aplica fondul de ten, apoi pudra care va conferi tenului un aspect luminos, mascand imperfectiunile. Acesti pasi sunt obligatorii si nu trebuie eliminati. Pentru machiajul ochilor se vor folosi doua nuante de albastru, una inchisa, albastru perlat, si alta mult mai deschisa. Pentru inceput da contur ochilor, cu ajutorul unui  creion special de culoare albastru inchis, atat pe pleoapa superioara, la baza genelor, cat si pe pleoapa inferioara, la baza genelor, sau in interior. Fardeaza pleoapa inferioara si coltul exterior al pleoapei superioare cu nuanta de albastru perlat; apoi pe pleoapa superioatra aplica fardul bleu, iar pentru a da un pic de stralucire machiajului foloseste pentru arcada un fard bej stralucitor. Aplica mascara pentru a conferi volum genelor. Rujul va fi ales intr-o culoare deschisa, dar obligatoriu se va aplica un gloss transparent cu particule sclipitoare. Pentru obraji, foloseste o pudra care sa fie intr-o nuanta cat mai naturala.

Un alt machiaj deosebit si in acelasi timp foarte special este machiajul in nuante de mov si auriu. Machiajul ochilor incepe prin aplicarea fardului mov-perlat pe pleoapa inferioara, dar si pe pleoapa mobila in jumatatea exterioara. Pe pleoapa superioara, jumatatea interioara, se va aplica fard auriu, si se va accentua coltul interior al ochiului. Cele doua culori se vor imbina usor, iar pentru contur se va aplica pe pleoapa superioara eye liner negru. Pleoapa inferioara poate fi conturata in interior, cu creion dermatograf mov. Pentru gene cu volum maxim, se va folosi rimel din abundenta, iar pentru buze seducatoare aplicati un ruj intr-o nunta de rosu-trandafiriu, iar apoi un gloss transparent.

Un alt machiaj elegant este acela care foloseste pentru ochi farduri in nuante de maron, de la cele mai inchise pana la cele aurii. Incepeti machiajul ochilor prin folosirea nuntei inchise de maron pe pleopa superioara dar si pe cea inferioara, insa numai jumatatea exterioara. Puteti folosi aceeasi nunta si pentru pliul pleaopei mobile, alungind usor linia machiajului, accentuind in acelasi timp coltul exterior al ochiului. Pentru partea interioara foloseste fardul auriu satinat, punand mai mult accent pe coltul interior. Arcada se va colora cu un fard bej deschis, pentru a conferi luminozitate privirii. Conturil ochilor se va face cu un creion dermatograf maron inchis, iar genelor li se va conferi volum cu un mascara negru.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete