Machiajul ochilor

Machiajul ochilor

Folosind tehnici simple de iluzie optica, cu ajutorul fardului si al liner-ului, ochii dumneavoastra pot avea forma dorita. Multe femei se plang ca au ochii prea apropiati, prea indepartati, prea mari sau prea mici. Toate aceste imperfectiuni se pot repara cu ajutorul machiajului.

Pentru ca ochii sa para mai mari este bine sa folositi nuante deschise care sa va dea un plus de luminozitate. Nuantele inchise nu vor face altceva decat sa micsoreze si mai mult marimea ochilor. Alegeti o nuanta deschisa pentru intreaga pleoapa iar pentru coltul exterior al ochiului folositi o nuanta putin mai inchisa.

Pentru un efect de apropiere al ochilor este bine sa se foloseasca o nuanta inchisa pentru unghiul interior al ochiului. Icepeti prin a aplica pe toata pleoapa o nuanta deschisa, apoi aplicati o nuanta mai inchisa din coltul interior al ochilor pana aproape de mijlocul pleoapei. Folositi de asemenea si liner trasand o linie mai groasa spre interior care se va subtia spre coltul exterior al ochiului.

Daca aveti ochii prea apropiati si doriti sa para mai departati este de preferat sa accentuati mai mult coltul exterior al ochilor si de asemenea sa folositi liner doar pe jumatatea pleoapei dinspre exterior.

Pentru cele care au ochii mici si migdalati este recomandat sa se foloseasca tonuri de intensitate medie atat pe pleoapa mobila cat si pe arcada. Folositi de asemenea liner pe pleoapa superioara dar accentuati si partea interioara a ploapei inferioare.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin