Machiajul ochilor

Machiajul ochilor

Folosind tehnici simple de iluzie optica, cu ajutorul fardului si al liner-ului, ochii dumneavoastra pot avea forma dorita. Multe femei se plang ca au ochii prea apropiati, prea indepartati, prea mari sau prea mici. Toate aceste imperfectiuni se pot repara cu ajutorul machiajului.

Pentru ca ochii sa para mai mari este bine sa folositi nuante deschise care sa va dea un plus de luminozitate. Nuantele inchise nu vor face altceva decat sa micsoreze si mai mult marimea ochilor. Alegeti o nuanta deschisa pentru intreaga pleoapa iar pentru coltul exterior al ochiului folositi o nuanta putin mai inchisa.

Pentru un efect de apropiere al ochilor este bine sa se foloseasca o nuanta inchisa pentru unghiul interior al ochiului. Icepeti prin a aplica pe toata pleoapa o nuanta deschisa, apoi aplicati o nuanta mai inchisa din coltul interior al ochilor pana aproape de mijlocul pleoapei. Folositi de asemenea si liner trasand o linie mai groasa spre interior care se va subtia spre coltul exterior al ochiului.

Daca aveti ochii prea apropiati si doriti sa para mai departati este de preferat sa accentuati mai mult coltul exterior al ochilor si de asemenea sa folositi liner doar pe jumatatea pleoapei dinspre exterior.

Pentru cele care au ochii mici si migdalati este recomandat sa se foloseasca tonuri de intensitate medie atat pe pleoapa mobila cat si pe arcada. Folositi de asemenea liner pe pleoapa superioara dar accentuati si partea interioara a ploapei inferioare.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Anexita
  Anexita

  Anexita este o inflamatie a trompelor si ovarelor. Foarte multe femei sufera de aceasta afectiune, iar

 • Sedentarism
  Sedentarism De sedentarism sau lipsa de miscare sunt legate o serie de boli cum ar fi cele
 • Gimnastica pentru gravide
  Gimnastica pentru gravide Se stie foarte bine ca miscarea reduce complicatiile din timpul sarcinii. Programele speciale, care cuprind exercitii
 • Tunsori 2010
  Tunsori 2010 Tunsori in 2010, coafuri in 2010, cum ne aranjam parul in 2010, iata cateva dintre preocuparile
 • Efectele fumatului
  Efectele fumatului

  Efectele daunatoare ale fumatului se datoresc mai multor factori: in primul rand nicotinei, apoi mai sunt

 • Patlagina, un remediu la indemana oricui
  Patlagina, un remediu la indemana oricui

  Patlagina creste in toate regiunile tarii noastre. Denumita si platagina sau limba-oii, aceasta planta se intalnesteLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete