Machiajul genelor

Machiajul genelor

Genele pline de volum dau privirii o stralucire aparte iar pentru a avea ochi bine conturati si gene superbe trebuie sa stiti cum sa aplicati machiajul dar si cum sa va ingrijiti.

Daca ai genele rare si putin intoarse atunci trebuie sa apelezi la un produs special care se aplica pe gene cu rolul de a grabi cresterea acestora. Gelul trebuie sa fie aplicat in fiecare zi, de regula seara dupa demachiere. Cautati produsul in magazinele cu produse cosmetice si folositi-l cu incredere. Ar mai fi de spus ca rezultatele nu apar imediat, un efect vizibil va fi remarcat abia dupa 2 luni.

Pentru a da genelor acea arcuire mult dorita, trebuie sa folositi aparatul special care le intoarce. Nu este greu de folosit, insa va trebuie un pic de exercitiu inainte. Nu va descurajati si perseverati pentru ca efectul va fi unul spectaculos.

Pentru gene pline de volum, urmatorul pas inainte a aplica rimelul este acela de a pudra usor genele. Dupa ce vei aplica mascara vei vedea diferenta. Genele vor fi mai alungite si mai ample. Mai trebuie sa sti ca rimelul se aplica de la baza spere varf prin miscari in zig-zag, in cel putin 2 straturi.

Daca vrei sa ai o aparitie spectaculoasa la o petrecere cu pretentii, atunci poti apela la genele false. Aplicarea extensiilor dureaza pana la 2 saptamani insa va trebui sa le acorzi o ingrijire aparte. De obicei genele false se aplica doar la partea exterioara a genelor de pe pleoapa superioara. Va trebui sa ai grija sa nu le desprinzi atunci cand te demachiezi si de asemenea sa incerci pe cat posibil sa dormi pe spate. Daca se desprind le poti reface insa e de preferat sa le mentii cat mai mult timp.

Senzatia de gene pline de volum o poti reliza prin trasarea cu ajutorul liner-ului a unei linii subtiri exact la baza genelor. Aplicand pe pleoape culori inchise poti crea efectul de privire intensasi gene extra large. Genele de pe pleoapa inferioara se lasa de obicei nemachiate, insa la evenimente speciale atunci cand machiajul e mai intens poti aplica un singur strat de rimel.

Foloseste produse speciale pentru gene voluminoase si alungite, calitatea rimelului fiind foarte importanta atunci cand vrei sa obtii un machiaj perfect.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete