Machiajul de seara primavara-vara 2007

Machiajul de seara primavara-vara 2007

Machiajul de seara pentru sezonul primavara-vara 2007,  este unul indraznet care va va pune in evidenta frumusetea si trebuie neaparat sa fie asortat la tinuta pe care o alegeti pentru evenimentele la care participati.

Pentru machiajul de seara, make-up artistii propun 2 modele care vor pune in evidenta ochii, accentuandu-i cu nuante provocatoare, folosind culori contrastante.

Primul model  - este cel in care pleoapa inferioara a ochiului va avea o culoare mai inchisa, fumurie, iar pleoapa superioara va fi machiata cu aceeasi gama de nuanta, dar mai deschisa. In interiorul pleoapei inferioare se va marca cu un creion negru sau tus.

Al doilea model - consta in folosire a 2 nuante diferite. Jumatate din pleoapa superioara si pleoapa inferioara spre coltul extern va fi machiat cu o culoare mai pronuntata: mov, verde sidefat, albastru, iar coltul intern va fi machiat  cu o alta nuanta, insa mai deschisa: alb, argintiu sau gri deschis sidefat.

Pentru ambele modele se va folosi un fond de ten luminos lichid si/ sau perle : roz, cafeniu, trandafiriu.

Doamnele vor folosi si un fard de obraz, iar fardurile vor fi in culori mai calde, sidefate, nu culori aprinse.

Pentru buze, doamnele vor folosi un ruj mat, pastel intens, se poate si mai indraznet, ca rosul, iar tinerele vor putea aplica si un gloss.

Pentru gene se va folosi un mascara negru, in cazul primului model de machiaj, iar pentru cel de-al doilea se poate folosi si un mascara in ton cu nuanta din coltul extern al pleoapei,adica mov, verde sau albastru.

Machiajul de seara al miresei va fi unul special, ca si evenimentul, folosindu-se farduri calde foarte sidefate. La fel si fardul de obraz sau perlele vor fi in nuante deschise si sidefate. Rujul va fi tot sidefat in nuante de roz - trandafiriu, cafeniu, maro si se va aplica si un strat de gloss transparent, sau chiar un gloss colorat, nuante un pic mai aprinse.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete