Machiaj primavara-vara 2007

Machiaj primavara-vara 2007

In materie de machiaj primavara-vara 2007, make-up artistii recomanda atat culorile calde cat si pe cele reci, in concordanta cu stilul vestimentar abordat. Astfel, pentru fiecare linie vestimentara propusa in sezonul primavara-vara 2007, exista un anumit tip de machiaj. 

Daca ne referim la stilul "Back to the Future" ( Inapoi in Viitor), observam ca avem de a face cu un machiaj bazat pe culori reci, in special griuri pentru machiajul pleoapelor, negrul pentru accentuarea genelor, un fond de ten mat care sa acopere toate imperfectiunile. Se vrea astfel crearea unei femei cu o infatisare perfecta, cu chip de papusa.

Stilul influentat de moda anilor '60 denumit si "Couture '60" este foarte prezent in anul 2007 in materie de vestimentatie si machiaj. Machiajul este unul extrem de simplu, scopul principal fiind accentuarea ochilor. Se foloseste din belsug creionul dermatograf de culoare neagra, linner-ul si rimelul negru.

Cand vine vorba de abordarea unei vestimentatii "Sport Elegant" machiajul trebuie sa fie unul cat se poate de natural. Se foloseste  luciul de buze, rimelul negru, fondul de ten intr-o nuanta mai inchisa decat culoarea naturala a tenului si pudra de obraji care sa dea un aspect usor bronzat. 

Daca veti adopta o vestimentatie sofisticata, machiajul va fi unul prospat, tenul va radia de sanatate, se va pune accent pe machiajul ochilor, folosindu-se farduri in culori cat se poate de calde, se vor crea lumini si umbre. Pentru buze alegeti un balsam incolor, foarte la moda pentru sezonul primavara -vara 2007.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Bratari
  Bratari

  Printre accesoriile unei femei, pe langa cercei, coliere, margele sau genti, se numara si diferite bratari, fie

 • Un look proaspat pentru 8 martie
  Un look proaspat pentru 8 martie De 8 martie trebuie sa aratam de nota 10. Machiajul, tunsoarea vestimentatia toate trebuie alese cu
 • Sarcina
  Sarcina

  Ca definitie, sarcina este starea in care se afla femeia din momentul fecundatiei pana la expulzarea

 • Mascara Volume Flash Mousse
  Mascara Volume Flash Mousse O noua formula care ajuta genele sa lupte cu gravitatia?
  Pentru maxi-volum si 0 gene
 • Machiaj primavara-vara 2007
  Machiaj primavara-vara 2007

  In materie de machiaj primavara-vara 2007, make-up artistii recomanda atat culorile calde cat si pe cele

 • Noutati cosmetice 2007
  Noutati cosmetice 2007

  In materie de noutati cosmetice, in 2007 am avut parte de inovatii in atat in machiaj cat si