Machiaj primavara-vara 2007

Machiaj primavara-vara 2007

In materie de machiaj primavara-vara 2007, make-up artistii recomanda atat culorile calde cat si pe cele reci, in concordanta cu stilul vestimentar abordat. Astfel, pentru fiecare linie vestimentara propusa in sezonul primavara-vara 2007, exista un anumit tip de machiaj. 

Daca ne referim la stilul "Back to the Future" ( Inapoi in Viitor), observam ca avem de a face cu un machiaj bazat pe culori reci, in special griuri pentru machiajul pleoapelor, negrul pentru accentuarea genelor, un fond de ten mat care sa acopere toate imperfectiunile. Se vrea astfel crearea unei femei cu o infatisare perfecta, cu chip de papusa.

Stilul influentat de moda anilor '60 denumit si "Couture '60" este foarte prezent in anul 2007 in materie de vestimentatie si machiaj. Machiajul este unul extrem de simplu, scopul principal fiind accentuarea ochilor. Se foloseste din belsug creionul dermatograf de culoare neagra, linner-ul si rimelul negru.

Cand vine vorba de abordarea unei vestimentatii "Sport Elegant" machiajul trebuie sa fie unul cat se poate de natural. Se foloseste  luciul de buze, rimelul negru, fondul de ten intr-o nuanta mai inchisa decat culoarea naturala a tenului si pudra de obraji care sa dea un aspect usor bronzat. 

Daca veti adopta o vestimentatie sofisticata, machiajul va fi unul prospat, tenul va radia de sanatate, se va pune accent pe machiajul ochilor, folosindu-se farduri in culori cat se poate de calde, se vor crea lumini si umbre. Pentru buze alegeti un balsam incolor, foarte la moda pentru sezonul primavara -vara 2007.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Refacerea dupa nastere
  Refacerea dupa nastere

  Dupa nastere, femeia are nevoie de o perioada de pana la 6 saptamani, pentru a se

 • Chic bebe
  Chic bebe

  Chic bebe reprezinta un nou concept creat de mamici pentru a defini copilul elegant, deosebit, distinct,

 • Vitamina C o substanta impotriva imbatranirii
  Vitamina C o substanta impotriva imbatranirii Se stie faptul ca vitamina C o substanta impotriva imbatranirii este considerata regina vitaminelor pentru piele,
 • Dieta de vara
  Dieta de vara

  Slabeste sanatos cu o dieta de vara, numai buna pentru zilele toride. Dieta exclude carnea, precum

 • Candidoza
  Candidoza Candidoza este o boala cauzata de ciuperca Candida albicans. Candidozele se pot localiza pe piele si
 • Model CV
  Model CV

  Este foarte important pentru angajare sa scriem un C.V. (Curriculum Vitae) foarte bine, pentru a avea o sansa