Machiaj primavara-vara 2007

Machiaj primavara-vara 2007

In materie de machiaj primavara-vara 2007, make-up artistii recomanda atat culorile calde cat si pe cele reci, in concordanta cu stilul vestimentar abordat. Astfel, pentru fiecare linie vestimentara propusa in sezonul primavara-vara 2007, exista un anumit tip de machiaj. 

Daca ne referim la stilul "Back to the Future" ( Inapoi in Viitor), observam ca avem de a face cu un machiaj bazat pe culori reci, in special griuri pentru machiajul pleoapelor, negrul pentru accentuarea genelor, un fond de ten mat care sa acopere toate imperfectiunile. Se vrea astfel crearea unei femei cu o infatisare perfecta, cu chip de papusa.

Stilul influentat de moda anilor '60 denumit si "Couture '60" este foarte prezent in anul 2007 in materie de vestimentatie si machiaj. Machiajul este unul extrem de simplu, scopul principal fiind accentuarea ochilor. Se foloseste din belsug creionul dermatograf de culoare neagra, linner-ul si rimelul negru.

Cand vine vorba de abordarea unei vestimentatii "Sport Elegant" machiajul trebuie sa fie unul cat se poate de natural. Se foloseste  luciul de buze, rimelul negru, fondul de ten intr-o nuanta mai inchisa decat culoarea naturala a tenului si pudra de obraji care sa dea un aspect usor bronzat. 

Daca veti adopta o vestimentatie sofisticata, machiajul va fi unul prospat, tenul va radia de sanatate, se va pune accent pe machiajul ochilor, folosindu-se farduri in culori cat se poate de calde, se vor crea lumini si umbre. Pentru buze alegeti un balsam incolor, foarte la moda pentru sezonul primavara -vara 2007.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete