Machiaj pentru mirese

Machiaj pentru mirese

Vara si-a facut simtita prezenta si este perioada proprice pentru nunti, prin urmare, viitoarele mirese trebuie sa se gandeasca ce rochie isi aleg dar si ce machiaj abordeaza. In vara asta, ca machiaj pentru mirese, make-up artistii propun culori pastelate si sidefate.

Ai 24 de ore, in care vei fi in centrul atentiei si prin urmare ai nevoie de un machiaj si o coafura perfecta dar care sa si reziste la oboseala care se va acumula pe parcurs, dar si la celelalte evenimente: mancatul, dansatul, pupaturile pe obraz.

Pentru inceput iti propun sa te ocupi de obraji si ai nevoie de o baza rezistenta, prin urmare un fond de ten rezistent este cel mai recomandat. Incearca sa alegi unul de fbuna calitate, care sa te ajute sa nu ai nevoie de retusuri.

Apoi alege o pudra mata in culori calde, roz, sidef, maro deschis- culoarea pielii, pe care o poti folosi individual sau ca fard de obraz.

Daca ai cearcane, foloseste un anticearcan, care la nevoie acopera si cosurile.

Apoi, treci la machiaj. iti propun un fard de ploape in culori pastel. In interiorul ploapei foloseste verde sidefin combinatie cu maro cafeniu, iar spre coltul exterior foloseste un roz movaliu. Nu uita de eye-liner-ul negru, care iti va pune ochii in evidenta sau foloseste un maro sidef.

Pentru a avea niste gene interminabile, alege o mascara gene extrem de lungi, cu efect de extensie, pentru o privire seducatoare.

Pentru a nu fi nevoita sa te rujezi tot timpul, alege un ruj rezistent la transfer, de culoarea trandafirului, sidefat.

Si pentru a incheia cu bine machiajul si coafarea, dupa ce te-ai imbracat cu rochia de mireasa, foloseste un parfum cu note de magnolie, iasomie si santal, pentru a mirosi, a flori, a vara, a prospetime.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete