• Tehnici de machiaj

  Tehnici de machiaj

  Machiajului este practic o arta si cu toate recurgem la el atunci cand vrem sa aratam mai bine. Pentru a atinge scopul urmarit trebuie sa tinem cont de varsta, natura tenului, forma fetei. Pentru ca un machiaj sa dureze cat mai mult vom avea grija ca mai intai sa curatam foarte bine tenul, dupa care sa aplicam o crema hidratanta.

  Machiajul cu ajutorul creionului dermatograf se rezuma doar la trasarea unor

 • Buze senzuale

  Buze senzuale

  Cele mai multe femei considera ca buzele senzuale sunt secretul seductiei. Cred ca si barbatii sunt de parere ca o femeie care are buzele foarte frumoase este cu adevarat senzuala. Fie ca folositi nuante aprinse de rosu, foarte la moda in acest sezon, sau nuante mai blande, tonuri calde sau reci, buzele vor deveni punctul vostru forte, daca stiti cum sa le puneti cat mai bine in valoare.

 • Primul pas consta
 • Machiajul ochilor

  Machiajul ochilor

  Folosind tehnici simple de iluzie optica, cu ajutorul fardului si al liner-ului, ochii dumneavoastra pot avea forma dorita. Multe femei se plang ca au ochii prea apropiati, prea indepartati, prea mari sau prea mici. Toate aceste imperfectiuni se pot repara cu ajutorul machiajului.

  Pentru ca ochii sa para mai mari este bine sa folositi nuante deschise care sa va dea un plus de luminozitate. Nuantele inchise nu vor face altceva decat

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete