• Trucuri pentru aplicarea perfecta a rujului

  Trucuri pentru aplicarea perfecta a rujului

  Pentru aplicarea perfecta a rujului trebuie sa tineti cont de cateva trucuri. Va vom spune cum puteti avea buze perfecte, exact asa cum v-ati dorit.

  - In primul rand trebuie sa stiti ca este total neigienic sa folositi tester-ul direct pe buze. Asa ca, atunci cand doriti sa cumparati un ruj, testati-l pe partea interioara a palmei.

  - Daca nuanta potrivita a fost aleasa, trebuie sa stiti ca folosirea conturului de

 • Machiajul de seara primavara-vara 2007

  Machiajul de seara primavara-vara 2007

  Machiajul de seara pentru sezonul primavara-vara 2007,  este unul indraznet care va va pune in evidenta frumusetea si trebuie neaparat sa fie asortat la tinuta pe care o alegeti pentru evenimentele la care participati.

  Pentru machiajul de seara, make-up artistii propun 2 modele care vor pune in evidenta ochii, accentuandu-i cu nuante provocatoare, folosind culori contrastante.

  Primul model  - este cel in care pleoapa inferioara a ochiului va avea o culoare

 • Machiaj primavara-vara 2007

  Machiaj primavara-vara 2007

  In materie de machiaj primavara-vara 2007, make-up artistii recomanda atat culorile calde cat si pe cele reci, in concordanta cu stilul vestimentar abordat. Astfel, pentru fiecare linie vestimentara propusa in sezonul primavara-vara 2007, exista un anumit tip de machiaj. 

  Daca ne referim la stilul "Back to the Future" ( Inapoi in Viitor), observam ca avem de a face cu un machiaj bazat pe culori reci, in special griuri pentru machiajul pleoapelor,

 • Cum să mă machiez

  Cum să mă machiezCum sa ma machiez: trusa de machiaj
  Ce ar trebui sa contina o trusa de machiaj? Majoritatea femeilor considera ca trebuie sa poarte in geanta o trusa de machiaj in care sa se gaseasca absolut orice: de la fard de pleoape la fond de ten, de la liner la gloss, de la rimel la pudra, in fine cam tot ceea ce tine de machiaj. Dar, de cele mai multe ori, din
 • Tendinte in machijul acestui sezon

  Tendinte in machijul acestui sezon

  Tendinta generala in sezonul primavara-vara este una care scoate foarte mult in evidenta feminitatea. Dantele, pliseurile, volanele sunt motivele cele mai frecvente ale vestimentatiei. In acord cu imbracamintea, machiajul urmeaza aceeasi linie, devenind un accesoriu obligatoriu.

  Machiajul este unul plin de luminozitate. In special pentru machiajul de zi, se foloseste creionul alb pentru pleoapa inferioara.Creionul alb a reveit in forta in acest sezon, efectul folosirii lui fiind acela de a

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete