Tratamente de infrumusetare la aBeauty clinique Galati

Tratamente de infrumusetare la aBeauty clinique Galati Centrul de estetica corporala si faciala aBeauty clinique din Galati, parte a grupului Agress, ofera tratamente de infrumusetare utilizand cea mai noua generatie de aparate din domeniul beauty, totul intr-o atmosfera selecta sub atenta supraveghere a unui personal bine pregatit. De curand, mai exact in luna martie, clinica a fost premiata de make-up artistul Gina Brook, cea care se ocupa de infatisarea Madonnei si a multor altor vedete internationale.

In cadrul aBeauty clinique puteti beneficia de o gama larga de proceduri precum mesoterapia pentru fata si marirea volumului buzelor sau conturul acestora cu fillere Juvederem, tratamente anticelulitice si remodelare corporala VelaSmooth Pro, tratamente faciale Intraceuticals, epilare definitiva SPL precum si fotoregenerare Yperion.

Problemele cu care se confrunta cel mai des femeile sunt cele legate de aparitia inestetica a celulitei, iar pentru a scapa de aspectul de coaja de portocala, pe langa o alimentatie echilibrata si miscare un tratament de remodelare corporala precum cel cu VelaSmooth Pro este ideal pentru a va recapata supletea pielii. Daca va ganditi la costuri trebuie sa stiti ca preturile pentru astfel de tratamente ce utilizeaza tehnologii de ultima generatie sunt in mare parte standard, o lista amanuntita putand fi consultata in locatia aBeauty clinique.

Pentru a va face o idee, daca veti alege de exemplu gama de tratamentele profesionale faciale Intraceuticals veti plati pentru o sedinta un pret standard pentru Romania care se situeaza in jurul a 100 de euro. Acelasi tratament daca ar fi facut la una din clinicile de lux din alte tari europene ar costa 500 euro.

aBeauty clinique a reusit sa aduca sub acelasi acoperis elementele esentiale pentru a fi considerata alegerea perfecta din toate punctele de vedere.

aBeauty

aBeauty

Date de contact:
Adresa: Strada Brailei nr. 78, la parterul blocului BR4A, Galati
Telefon : 0748 884 160
Website: abeauty.ro
Program: Luni-Vineri 09.00-19.00, Sambata: 09.00-14.00

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete