Tehnici moderne pentru un ten fara riduri

Tehnici moderne pentru un ten fara riduri Daca vrei sa scapi de riduri intr-un mod cat mai rapid cu putinta, atunci va trebui sa renunti la cremele tale care iti promit rezultate spectaculoase si sa alegi un tratament mult mai costisitor, dar care te va multumi pe deplin. Cremele impotriva ridurilor sunt bune, insa efectul lor este vazut dupa folosirea indelungata. Ar mai trebui sa stii ca trebuie sa incepi tratamentul cu o crema antirid foarte devreme, inca de la primele semne, asta insemnand in jurul varstei de 30 de ani.

Cea mai cunoscuta metoda pentru imbunatarirea texturii pielii este injectia cu toxina botulinica. Acest procedeu reuseste sa relaxeze musculatura si sa redea un aspect proaspat si mult mai tanar. Ridurile dispar intr-o proportie destul de mare, iar tehnica se pare ca este usor suportata de femei, deoarece nu necesita anestezie. Dupa sedinta de tratament, care dureaza aproximativ o jumatate de ora, vei constata ca rezultatetele nu ezita sa apara si tu vei fi mandra de noul look.

O alta metoda forte la moda, si din ce in ce mai utilizata in saloanele dermocosmetice, este mezoterapia. Ce este mezoterapia? Este un procedeu foarte eficient care reuseste sa reduca ridurile si fata de injectarea cu toxina botulinica, mezoterapia poate fi aplicata cu succes si pentru indepartarea ridurilor de la nivelul gatului sau decolteului. Tretamentul consta in injectarea unui complex de vitamine care reuseste sa stimuleleze circulatia sangelui si sa determine sinteza de colagen.

Sedintele cu laser si microdermoabraziunea sunt metode la fel de eficiente si noninvazive care trateaza problema ridurilor intr-un mod cat mai performant.
Comentarii

  • 1 1
    andrei
    laserul co2 fractional este cel mai eficient

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete