Slabeste natural cu masajul anticelulitic!

Slabeste natural cu masajul anticelulitic! Masajul anticelulitic este una dintre cele mai bune variante de a ne modela corpul şi de a scăpa de coaja de portocală. Acest tip de masaj se efectuează local, in zonele afectate de celulită. Cel mai frecvent celulita apare pe şolduri, picioare, fese şi abdomen. In timpul procedurilor sunt folosite geluri speciale, creme, uleiuri esenţiale, care au efecte benefice asupra pielii şi care sporesc procesul de slăbire.
Cu ajutorul acestui masaj se stimulează elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi se activează circulaţia sangelui. Masajul scade grosimea stratului adipos prin accentuarea lipolizei. Insă, trebuie să se aibă in vedere că masajul anti-celulitic nu este unul de relaxare, se acţionează insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulită, Cristina Bogdan medic homeopat.

Pentru masajul coapselor este indicată folosirea ambelor maini, cu una se intinde pielea şi cu cealaltă se aplică crema sau gelul anticelulitic. Se execută mişcarea ascendent de la genunghi pană la şold, apăsand uşor.

Pentru masajul feselor loţiunea anticelulitică se aplică prin mişcări ascendente şi prin impingerea pielii in sus. Mişcarea de frecare trebuie să fie una energică.

Masajul abdomenului presupune aplicarea loţiunii in sus, pană spre coaste. Apoi, se execută cu toată palma mişcări circulare asupra abdomenului. Pentru efectuarea corectă a acestui masaj pacientul trebuie să stea intins pe podea. In felul acesta se asigură o relaxare totală a muşchilor. De asemenea, masarea se va face de la dreapta spre stanga.

Pentru toate masajele anticelulitice este indicată folosirea unor geluri sau creme pe bază de piper, cafea, capsaicină, alge marine sau alte asemenea ingrediente recunoscute pentru efectul lor benefic in lupta cu celulita.

"Durata recomandată a unui astfel de masaj local este undeva intre 10 şi 20 de minute. Şi este foarte important ca la finalul fiecărei şedinţe de masaj să nu uităm să ne hidratăm. Fiecare pacient ar trebui să bea cat de multă apă poate,cu inghiţituri mici pentru a se asigura că işi hidratează din plin ţesuturile şi elimină toxinele", Cristina Bogdan medic homeopat.

Un produs foarte eficient pentru masajul anti-celulitic este gelul Chillishape. Gelul imbunătăţeşte fermitatea pielii, modelează conturul, inlătură celulita prin slăbire şi remodelare la nivel de coapse, burtă, şolduri şi fese. Extractul de chilli şi lavandă incălzesc zona tratată şi imbunătăţesc microcirculaţia sangvină in ţesuturile afectate.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Oans by Oana Savescu
  Oans by Oana Savescu Oans by Oana Savescu creeaza rochii de ocazie, de mireasa si accesorii aferente acestora - bolerouri,
 • Teste de sarcina
  Teste de sarcina Cele mai cunoscute teste de sarcina sunt cele care folosesc fie mostre de urina,
 • O zi de relaxare
  O zi de relaxare

  Ai avut o saptamana grea, care tocmai s-a incheiat. Incarca-ti bateriile intr-un mod placut si simplu!

 • Hipotiroidia si sarcina
  Hipotiroidia si sarcina Hipotiroidia este o afectiune endocrina caracterizata prin scaderea sintezei de hormoni tiroidieni. In sarcina, dezvoltarea si
 • Cizme la moda pentru iarna 2007-2008
  Cizme la moda pentru iarna 2007-2008 Cizmele la moda in iarna 2007-2008 sunt cele confectionete din piele negra, cu tocul gros sau
 • Tratament pentru ochii umflati
  Tratament pentru ochii umflati

  Din cauza unui somn neodihnitor, foarte multe persoane se trezesc cu ochii umflati. Pentru prevenirea acestui disconfort este recomandatLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete