Silueta fara celulita cu termosudatie

Silueta fara celulita cu termosudatie A venit sezonul rece si cele mai performante tratamente corporale isi fac loc in programul tau saptamanal! Aceasta este cea mai potrivita perioada pentru impachetarile corporale, deoarece nu este nici foarte cald si nici foarte rece, iar organsmul reactioneaza excelent!

Dupa numai 10 impachetari poti da jos intre 4-6 kg si poti scapa de peste 10 cm in circumferinta, iar celulita se poate reduce cu minim un grad!

Despre termosudatie

Acest tratament se realizeaza prin combinarea termoterapiei cu impachetarile in creme cu actiune puternic reducatoare. Efectul va consta in scaderea in centimetri atat datorita efectului de sauna cat si prin actiunea gelurilor reducatoare. Prin transpiratie se vor elimina atat apa retinuta in corp (peste 50% dintre femei prezinta aceasta retentie de apa care favorizeaza ingrasarea si aparitia celulitei), cat si toxinele. Pielea va deveni mai ferma si se va diminua vizibil aspectul de coaja de portocala.


Pasii tratamentului de termosudatie
- Inainte de aplicarea cremelor se va face un peeling corporal, adica indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermului, proces important caruia de obicei nu-i acordam destula importanta. Prin aceasta pastram pielea hidratata, ii mentinem elasticitatea si totodata se deschid porii facilitand absorbtia ingredientelor active ce urmeaza a fi aplicate.
- Apoi se aplica crema de termosudatie, printr-un masaj usor circular, incepand de sub sani pana la nivelul gambelor, dupa care se introduce clienta la termocuverta, la o temperatura de 60-75 de grade, timp de 60 min.

Dupa cat timp putem vedea rezultatele?
Rezultatele pot fi vizibile chiar dupa prima sedinta, cand puteti da jos 1-1,5 cm, iar dupa 3-4 sedinte se poate da jos pana la 7-9 cm (in special la persoanele cu un exces ponderal de peste 20 kg si retentie mare de apa).

Peelingul corporal si tratamentul de termosudatie este contraindicat persoanelor cu probleme dermatologice (eczema, dermatite, psoriazis), varice voluminoase, sarcina.

Frecventa sedintelor de termosudatie

Sedintele trebuie efectuate intr-un ritm de 2-3 sedinte pe saptamana, minim 10 sedinte.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete