Program de detoxifiere Eden Spa

Program de detoxifiere Eden Spa Detoxifierea este un proces cheie care presupune neutralizarea, transformarea si eliminarea toxinelor prin intermediul pielii, rinichilor si al ficatului. Asadar, pe langa realele beneficii pe care le are asupra pielii, detoxifierea este indicata si pentru a ajuta organele foarte solicitate in procesul de digestie. In cazul in care toxinele nu vor fi eliminate corespunzator, ele se vor depozita in celulele de grasime contribuind la aparitia celulitei, fie vor fi reintroduse in circuitul sangelui, suprasolicitand rinichii, ficatul si restul organelor care se ocupa cu detofixirea organismului.
Eden Spa Mind&Body Detox este un program complex care se adreseaza persoanelor interesate de gasirea starii de bine interior, de regasirea fortei sinelui si de vindecare holistica prin terapii complementare si de medicina alternative, alaturi de diverse forme de miscare, armonizare si echilibrare energetic, consultatii de nutritie si stil de viata, masurarea nivelului de stres prin metoda coerentei cardiace, seminarii educative de stil de viata, workshopuri de dezvoltare personala si intalniri cu scop de dezvoltare spirituala.

1.Drenaj Limfatic/ Lymphatic Detox Massage - 60 min, 150 lei
Un complex de tehnici manuale menite a facilita eliminarea lichidelor in exces si a toxinelor. Este o forma de stimulare a circulatiei limfatice, iar efectul acestui masaj se resimte in intregul organism: atenueaza durerile cronice si acute, inlesneste pierderea in greutate, elimina edemele de cauza limfatica si circulatorie, constipatia si problemele intestinale, mareste puterea de concentrare.

2.Tratament Detox Limfatic/ Ginger Wassabi Detox - 45 min, 175 lei
Tratament detoxifiant si stimulant pentru circulatia limfatica si sanguina. Dupa exfolierea uscata a intregului corp, urmeaza o impachetare cu ginger si wassabi, doua plante exotice recunoscute pentru proprietatile detoxifiante si revigorante ale intregului corp.

3.Tratament Detox Ten & Fata/ Detoxifying Facial Treatment - 60 min, 225 lei
Pentru tenurile cu imperfectiuni un tratament care purifica, trateaza si vindeca. Demachiere, exfoliere enzimatica, curatarea porilor, aplicare de masca purifianta si calmanta, masaj de drenaj limfatic.

Aceste terapii sunt disponibile in locatia Eden Spa Negulici, Str. Pictor Ion Negulici, nr. 4, Bucuresti.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Otetul de mere, sanatate maxima
  Otetul de mere, sanatate maxima

  De multe ori avem la indemana atatea remedii naturale si nu stim sa profitam de ele.

 • Amenajari interioare
  Amenajari interioare

  Pentru amenajari interioare reusite, noi va vom da cateva ponturi care va vor ajuta sa faceti

 • Tratamente pentru varice
  Tratamente pentru varice Cele mai intalnite tratamente pentru varice sunt chirurgia clasica, cu bisturiul si terapiile moderne ce folosesc
 • Teste de dragoste
  Teste de dragoste Cele mai multe teste de dragoste se pot completa online, existand o multime de site-uri care
 • George Michael la Bucuresti
  George Michael la Bucuresti

  Un alt eveniment important care va avea loc anul acesta, este venirea lui George Michael la

 • Epilare definitiva
  Epilare definitiva Cea mai cunoscuta metoda de epilare definitiva este dupa cum probabil banuiti, epilarea cu laser. Pe