Produse pentru igiena intima

Produse pentru igiena intima

Cele mai recomandate produse pentru igiena intima sunt cele care au un pH neutru, precum gelurile, sapunurile pentru igiena intima si sapunurile pentru copii, care sunt delicate cu pielea sensibila.

Doctorii recomanda sa se faca o igiena intima o data pe zi si spalaturi intravaginale cel mult de doua ori pe saptamana (poate afecta flora intravaginala). Spalaturile intravaginale nu sunt obligatorii in cazul persoanelor neobisnuite/nefamiliarizate cu o astfel de "toaleta". Produsele pentru spalaturile intravaginale trebuie sa contina extracte din plante naturale. Cele mai recomandate sunt ceaiurile de pelin, musetel sau galbenele. Acestea au rol antiseptic, antiinflamator, cicatrizant, calmant, emoliant si dezodorizant.

"Servetelele pentru igiena intima" cu continut din plante naturale, precum extractul de musetel, galbenele, ulei de lavanda, sunt o alta gama de produse dedicate acestei zone (intime). Sunt create special pentru uzul extern si ofera o senzatie de confort si prospetime pentru intreaga zi.

Sapunurile crema contin substante care fac ca mucoasa vaginala sa fie mai moale, mai fina, mai hidratata si sa o ajute la pastrarea pH-ului fiziologic local. Se recomanda folosiea lor in cazul iritatiilor locale, deoarece au un efect calmant.

Pentru irigarea vaginului este necesar sa folositi irigatorul pentru igiena intima, deoarece acesta este mai practic si mai sigur in utilizare. Acesta este realizat din material plastic elastic si neted pentru a oferi confort in utilizare. Se recomanda sa fie folosit doar de persoanele care si-au inceput viata sexuala. In caz contrar utilizarea acestuia poate duce la ruperea membranei himenului.

Inainte de cumpararea acestor produse consultati medicul ginecolog sau apelati la sfaturile farmacistilor.

Comentarii

 • 1 0
  cornelia
  Anion LoveMoon
  In ultimii ani in toata lumea a crescut interesul catre produsele de igiena cu proprietati anionice.

  Dupa aproape zece ani de cercetari a tehnologiei de a folosi ioni cu sarcina negativa ,echipa copmanii «ShenZhen WinaliteTechnology» a facut o descoperire mare in realizarea acestei tehnologii in scopuri medicale. Si de acum doi ani de cand in lume ,incepand cu China ,se extinde folosirea produsului de catre femei a absorbantelor igienice cu anioni “LoveMoon” cu efect curativCele 8 proprietăţi curative ale absorbantelor igienice anionice “Love Moon”

  Normalizează tensiunea
  Reglează metabolismul
  Au un efect antibacterial
  Imbunătăţesc secreţia internă
  Au un efect antiinflamator
  Intăresc imunitatea
  Elimină mirosurile neplăcute
  Inlătură oboseala.

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete