Noile trenduri in materie de chirurgie estetica

Noile trenduri in materie de chirurgie estetica Injectare de acid hialuronic in buze, marirea sanilor cu ajutorul implanturilor cu silicon, reintinerirea faciala cu ajutorul liftingului, toate aceste interventii estetice sunt completate de noile trenduri in materie de interventii estetice: pentru femei, retusarea formei picioarelor prin apelarea la implanturile in gambe si implantul de pectoral pentru barbatii prea lenesi sa mearga la sala.

La clinica chirurgului estetician, dr. Calin Dobos, femeile isi pot indeplini dorinta de a avea picioare frumoase si drepte, tocmai bune pentru o defilare pe podiumul de moda.

In cazul in care gambele sunt prea groase se apeleaza la lipoaspiratie pentru modelarea gambei, astfel incat sa se obtina un efect de subtiere, iar atunci cand linia lor este prea dreapta se poate interveni chirurgical pentru conferirea de relief gambei.

Implantul de pectoral are atat o ratiune medicala cat si una estetica. Acest tip de interventie estetica este indicata pentru cei care vor pectorali sculptati fara a depune efort, cat si pentru cei care au un defect al toracelui, si anume torace insuficient dezvoltat.

Implantul de pectoral se realizeaza sub anestezie generala. Pentru realizarea implantului se foloseste aparatul Ellman, cu radioplasma, pentru o vindecare rapida si nedureroasa. Cu ajutorul acestui aparat se creaza un spatiu, un buzunar, exact pe dimensiunea implantului, apoi se aplica implantul si se sutureaza pielea.

Interventia de realizare a implantului de pectoral costa 3000 de euro si include toate serviciile medicale: implantul, corsetul, controalele periodice, pansamentele, internarea, etc. Este vorba despre un cost similar unei interventii de marire a sanilor in cazul femeilor. Implanturile folosite sunt pe baza de silicon deoarece sunt mai naturale la atingere si au geluri coezive de inalta calitate.In ceea ce priveste riscurile unei astfel de interventii, acestea sunt similare oricarei interventii chirurgicale, la care se adauga cele specifice implanturilor: asezarea imperfecta, eventuala contractie de capsula, insa aceste riscuri sunt rare.

“Datorita aparatului Ellman recuperarea este foarte rapida, astfel ca in 2-4 zile pacientul poate conduce masina, iar la sase ore de la interventie deja se poate plimba. Sportul este interzis timp de doua luni. Este vorba despre exercitiile care pun presiune asupra zonei pectorale, insa tinand cont ca cei care cer o interventie de implant de pectoral sunt oameni comozi nu cred ca va exista vreo problema in acest sens”, a explicat dr. Calin Dobos, chirurg estetician, specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica si competenta in laser chirurgical.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete