Mezoterapia, un tratament anticelulitic modern

Mezoterapia, un tratament anticelulitic modern

Mezoterapia este o tehnica chirurgicala moderna, care reuseste sa elimine depunerile de tesut adipos, iar cel mai important lucru este faptul ca lupta cu celulita. Mezoterapia poate vindeca si o serie de probleme legate de aspectul epidermei, diminuand ridurile, vergeturile si  intinerind pielea.

Mezoterapia este din ce in ce mai des folosita de persoanele care doresc o alternativa la liposuctie, efectele mezoterapiei fiind asemanatoare. Procedura reuseste sa indeparteze grasimea din zonele cu probleme, "topind" practic depunerile nedorite. Dupa cum se stie celulita apare ca urmare a acumularii de tesut adipos si  apa. Prin intensificarea drenajului limfatic, celulita este combatuta, iar aspectul de coaja de potocala este redus cu pana la 90%.

Tratamentul presupune injectarea unui amesc de substante: minerale, enzime, vitamine, cu ajutorul unui dispozitiv prevazut cu ace fine. Inainte de inceperea procedurii se va face o anestezie superficiala, cu gheata, pentru a nu resimti durerea. Pot aparea usoare inflamatii ca urmare a unei posibile reactii adverse la unul dintre constituentii amestecului injectat, insa astfel de cazuri sunt foarte rare. Sedinta dureaza cca 10 minute, facandu-se 3-4 interventii pe saptamana pe o durata de 4 pana 8 saptamani.

Avand in vedere ca rezultatele sunt vizibile dupa prima saptamana, iar tehnica nu are efectele secundare care apar dupa o interventie chirurgicala de liposuctie, tratamentul este efectuat de cat mai multe persoane care isi doresc un aspect cat mai proaspat al pielii. Pentru mentinerea rezultatului e bine sa faceti miscare si sa adoptati un regim alimentar sanatos.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete