Masajul facial, un plus de prospetime

Masajul facial, un plus de prospetime Pentru a avea un ten frumos, luminos si fara riduri, apelati cu cea mai mare incredere la masajul facial. Daca aveti putina indemanare il puteti face foarte bine singure. Masajul facial ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si la vitalizarea muschilor pielosi.

Inainte de a incepe operatiunea de masaj, curatati perfect tenul si aplicati o crema hidratanta. Crema se aplica prin miscari delicate, care vor cuprinde fruntea, obrajii, barbia si gatul. Se va incepe cu masajul fruntii, folosind urmatoarele miscari: se porneste de la sprancene, si se continuua masajul spre radacina parului. Dupa acest prim pas se maseaza pornind din mijlocul fruntii spre tample. Masajul se executa cu ambele maini, folosindu-va de degetele mijlocii si descriind cercuri mici sau miscari in zig-zag.

Masajul pleoapelor superioare se va face cu degetul aratator, pornind din interior catre exterior. Pleoapele inferioare se maseaza prin batai usoare cu degetele mijlocii. Ridurile laba-gastei se maseaza descriind cercuri mici pornind de la coltul ochilor spre tample.

Masajul nasului se realizeaza prinzand nasul intre degetul mare si aratator. Masajul obrajilor se va face pornind de la mijlocul fetei inspre pometi si tample sau prin batai usoare dar repezi.

Masajul buzelor se efectueaza descriind de-a lungul buzelor doua arcuri. Cutele din santul nazo-labial vor fi masate prin ciupire, folosindu-va de degetul mare si aratator. Pentru regiunea maxilara veti folosi degetele aratator si mijlociu, miscarea pornind de la barbie de-a lungul maxilarului pana la urechi. Masajul barbiei se va face cuprinzand barbia intre degetul aratator si degetul mare. Barbia dubla va fi masata prin miscari repezi executate cu dosul palmelor, lucrand cu ambele maini. Masajul gatului se executa cuprinzand gatul intre degetul mare si celelalte degete pornind de sus, de sub barbie, inspre decolteu.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete