Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic ajuta foarte mult la eliminarea aspectului neplacut de coaja de portocala. Celulita este inestetica si trebuie eliminata cu ajutorul unui stil de viata sanatos: o alimentatie sanatoasa, multa miscare, tratamente medicale- in cazul unor stadii mai avansate sau tratamente estetice precum masajul anticelulitic, care da rezultate daca se face pe o perioada mai indelungata, celulita fiind redusa considerabil si de multe ori chiar eliminata.

Celulita este o grasime "gelatinoasa" alcatuita din apa si reziduri care sunt cuprinse intr-un fel de "saculeti" sub piele, acest lucru slabind tesutul conjunctiv, care isi pierde puterea de a mentine in forma grasimea corporala normala. Cu aceasta problema se confrunta peste 80% din femei.

Masajul anticelulitic consta in miscari eficiente pentru "descompunerea" celuliteti si aliminarea ei, ca: ciupiturile usoare, framantatul lent si profund in forma de S si presiunile profunde ritmate in directia canalelor limfatice inghinale.

Pentru inceput, in cadrul masajului anticelulitic, se incepe cu ciupituri usoare care pregateste pielea pentru masajul ce urmeaza a fi facut si care sunt alcatuite din miscari fluide care "misca" pielea intr-o singura directie.

Urmeaza framantatul lent in forma de S si apoi cel profund  care consta in apucarea unei cute profunde care se ridica si se framanta in profunzime si care duce la ruperea "saculetilor" celulitici si la dizolvarea acestora. Aceste miscari sunt foarte recomandate pentru solduri, coapse si abdomne si se efectueaza cu toata mana sau doar cu degetele. Masajul in forma de S se efectueaza cu ajutorul aratatorului si a policelui de la ambele maini, care consta in ridicarea unei cute de tesut si rasucirea acesteia in directii opuse.

Presiunile profunde vin ca un ajutor in directionarea eliminarii rezidurilor spre canalele inghinale si intensifica circulatia sangvina si limfatica.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete