Dinti albi si stralucitori in fiecare zi

Dinti albi si stralucitori in fiecare zi

Poti avea dinti albi si stralucitori daca folosesti o pasta de dinti speciala, care curata si in acelasi timp albeste dintii. Cu noua pasta de dinti Aquafresh White & Shine mentii aspectul sanatos al dintilor si ai un zambet irezistibil. Spre deosebire de alte produse cu proprietăţi de albire a dinţilor, Aquafresh White & Shine nu conţine agenţi chimici de albire, care pot afecta smalţul dinţilor. Albirea se face în modul cel mai natural cu putinţă, prin îndepărtarea cauzelor care duc la efectele inestetice ale unei igiene orale incorecte.

Formula sa inovatoare cu particulele ultra fine de siliciu ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene şi la netezirea imperfecţiunilor de pe suprafaţa dinţilor. Testele efectuate în laboratoarele specializate au arătat că periajul cu pasta de dinţi Aquafresh White & Shine conferă smalţului un aspect mult mai neted decât un periaj cu pastele de dinţi obişnuite.

În plus, pe lângă agenţii obişnuiţi de finisare, White & Shine conţine un agent special, ultra fin, de şlefuire a suprafeţelor pătate care dă un luciu deosebit dinţilor. Efectul de strălucire al dinţilor este amplificat de particulele minuscule de mică pe care Aquafresh White & Shine le conţine. Cu siguranţă nu vei trece neobservată cu noul tău zâmbet, alsolut irezistibil şi strălucitor.

Respiraţia proaspătă este asigurată de agenţii de curăţare în profunzime a dinţilor, care acţionează pe timp îndelungat prin dizolvare, şi de efectul imediat al agenţilor de finisare care îndepărtează placa bacteriană de pe suprafaţa dinţilor. Acţiunea delicată asupra dinţilor ţine departe problemele de sănătate a gingiilor care apar de obicei. Aroma uşor mentolată dă un gust plăcut pastei de dinţi, împrospătându-ţi în acelaşi timp respiraţia. Totul pentru ca tu să te simţi mai senzuală şi mai încrezătoare. Cu noul Aquafresh White & Shine vei zâmbi încontinuu, iar oglinda va fi prietena ta cea mai bună.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Lamaia vindeca raceala si virozele
  Lamaia vindeca raceala si virozele

  Lamaia vindeca raceala si virozele datorita continutului bogat in vitamina C. Vitamina C lupta cu infectiile

 • Tae-Bo
  Tae-Bo

  Cuvantul tae-bo inseamna Total Awareness Excellent Body Obedience si sunt cele mai noi si cele mai

 • Veste la moda primavara-vara 2007
  Veste la moda primavara-vara 2007

  Vestele se poarta la orice tinuta si sunt la moda si in acest an, mai ales

 • Noni sau fructul vietii
  Noni sau fructul vietii Noni a atras atenția lumii prin compoziția incredibil de bogată in substanțe biologic-active a fructelor și
 • Spathiphyllum sau crinul pacii
  Spathiphyllum sau crinul pacii

  Spathiphyllum sau crinul pacii este o flore originara din America Centrala ce infloreste de regula primavara

 • Sfaturi pentru zugravit
  Sfaturi pentru zugravit

  In randurile care urmeaza va voi da cateva sfaturi pentru zugravit, indiferent in ce stare sunt