Bronz perfect

Bronz perfect

Pentru a avea un bronz perfect trebuie sa tineti cont de anumite sfaturi atunci cand mergeti la plaja, la solar sau cand folositi creme autobronzante.

Inainte de  plaja dati-va cu lotiune pentru protectie solara, care va fi absorbita mai bine de piele. Pentru primele zile de bronzare folositi creme cu factor ridicat de protectie, iar pentru ultimele zile, un factor de protectie mai scazut.

Lotiunea se aplica de cate ori iesiti din apa si la un interval de 2-3 ore. Pe zonele sensibile precum fata, gatul, sanii, umerii si zonele cu alunita sau cicatrici este indicata o crema cu vitamine si minerale.

Pentru a nu "arde" pielea este interzisa expunerea la soare in intervalul orar 11:00-17:00 si sunt recomandate a fi consumate foarte multe lichide si fructe.

Dupa plaja trebuie sa faceti un dus pentru a indeparta impuritatile si pentru a hidrata pielea. Folositi lotiuni sau creme din abundenta, deoarece pielea trebuie sa se refaca dupa o astfel de zi. Pentru a fixa bronzul apelati la lotiunile speciale pe baza de lapte.

Daca nu aveti ocazia sa mergeti la plaja, optati pentru produsele autobronzante. Spray-ul, crema, gelul sau spuma pentru bronzat va vor ajuta sa capatati treptat un bronz natural. Acestea sunt foarte usor de folosit si se usuca repede. Singurele dezavantaje ar fi ca puteti risca sa nu le aplicati uniform, ramanand astfel dungi si urme, sau puteti risca ca produsul sa se ia de pe corp.

Cumparati cel mai bun produs si testati-l mai intai pe o portiune de piele pentru a observa daca apar iritatii si daca culoarea este cea dorita.

Inainte sa folositi crema autobronzanta cititi instructiunile si verificati daca pielea este curata si fara rani sau pete.

Citește și despre un bronz frumos, fără arsuri.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete