Pastrati-va cat mai mult culoarea unghiilor!

Pastrati-va cat mai mult culoarea unghiilor!

De multe ori se intampla sa nu aplicam bine lacul de unghii, sau ca acesta sa se curete foarte repede. Ce e de facut? Nu trebuie decat sa invatati cateva trucuri care va vor ajuta sa aveti unghii frumoase si dupa ce aplicati oja.

Pentru inceput este bine ca unghiile sa fie perfect curate. Folositi un agent de curatare bland care sa nu afecteze structura unghiilor. Inainte de aplicarea ojei este indicat sa se foloseasca, intr-un singur strat subtire, un lac pentru protectia unghiilor. Abia dupa acesti primi pasi, se poate spune ca unghiile sunt pregatite pentru a putea fi date cu oja.

Aplicati doua trei straturi subtiri si in nici un caz un strat gros. Atunci cand stratul de oja este gros, aspectul unghiilor nu va fi deloc unul placut si acesta se va curata mult mai repede. Un factor important in aplicarea corecta a lacului este calitatea pensulei. E bine ca aceasta sa aiba perii uniformi si sa nu fie foarte groasa.

Dupa cele doua trei straturi de oja mai aplicati si un strat de lac transparent care va va proteja foarte bine culoarea si aceasta va dura mai mult.

Timpul necesar pentru o buna uscare este de cel putin 30 de minute. Orice activitate trebuie intrerupta pe toata aceasta perioada. Dupa trecearea celor 30 de minute introduceti unghiile intr-un vas cu apa rece. Acestea vor capata un aspect lucios si de durata.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Oua umplute
  Oua umplute

  Pentru a face niste oua umplute cu compozitie picanta, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente : 5-6

 • Punctia mamara
  Punctia mamara Punctia mamara sau biopsia de san prin punctie percutana reprezinta recoltarea din tumora mamara de
 • Workshop de dezvoltare personala: Drumul catre tine insuti
  Workshop de dezvoltare personala: Drumul catre tine insuti Data: Sambata 14 aprilie 2007, orele 11-16
  Temele abordate:
  Unde te afli?
  Evaluarea dezvoltarii in fiecare
 • Bijuterii din argint
  Bijuterii din argint Moda anului 2007 propune o gama variata de bijuterii din argint. Fiind un an
 • Zincul
  Zincul Zincul este foarte important pentru sanatatea organismului nostru, deoarece intareste sistemul imunitar, ajuta la stimularea formarii
 • O coafura noua, un look nou !
  O coafura noua, un look nou !

  Opteaza pentru o noua coafura, care iti poate schimba look-ul, aratand incantatoare daca te-ai saturat sa