Pastrati-va cat mai mult culoarea unghiilor!

Pastrati-va cat mai mult culoarea unghiilor!

De multe ori se intampla sa nu aplicam bine lacul de unghii, sau ca acesta sa se curete foarte repede. Ce e de facut? Nu trebuie decat sa invatati cateva trucuri care va vor ajuta sa aveti unghii frumoase si dupa ce aplicati oja.

Pentru inceput este bine ca unghiile sa fie perfect curate. Folositi un agent de curatare bland care sa nu afecteze structura unghiilor. Inainte de aplicarea ojei este indicat sa se foloseasca, intr-un singur strat subtire, un lac pentru protectia unghiilor. Abia dupa acesti primi pasi, se poate spune ca unghiile sunt pregatite pentru a putea fi date cu oja.

Aplicati doua trei straturi subtiri si in nici un caz un strat gros. Atunci cand stratul de oja este gros, aspectul unghiilor nu va fi deloc unul placut si acesta se va curata mult mai repede. Un factor important in aplicarea corecta a lacului este calitatea pensulei. E bine ca aceasta sa aiba perii uniformi si sa nu fie foarte groasa.

Dupa cele doua trei straturi de oja mai aplicati si un strat de lac transparent care va va proteja foarte bine culoarea si aceasta va dura mai mult.

Timpul necesar pentru o buna uscare este de cel putin 30 de minute. Orice activitate trebuie intrerupta pe toata aceasta perioada. Dupa trecearea celor 30 de minute introduceti unghiile intr-un vas cu apa rece. Acestea vor capata un aspect lucios si de durata.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete