Noutati cosmetice in luna februarie

Noutati cosmetice in luna februarie In premieră, Astor prezintă o mascara care ajută genele sa pară mai lungi, în doar câteva zile! Astor lansează Mascara Stimulong, o nouă generaţie de mascara ce va face ca genele tale să arate mult mai lungi.

Complexul unic Bio-Activ ce conţine biotină, aminoacizi şi acti-peptide, ajută la creşterea sănătoasă a genelor.

Rezultate clinice

Rezultatele testelor clinice care au avut ca subiecţi 41 de femei, au fost extraordinare: femeile au declarat că genele lor s-au alungit cu 80% imediat după prima aplicare. 95% dintre ele au observat rezultate în maxim o săptămână de la prima utilizare.

Un alt aspect important care a fost notat este îmbunătăţirea calităţii genelor. 90% dintre femei au afirmat că genele lor sunt de un negru mai intens şi sunt mai sănătoase. După 4 săptămâni, genele subiecţilor au fost măsurate, constatându-se astfel o creştere de 117%.

Echipa de cercetare şi dezvoltare Astor a creat o nouă formulă uimitoare pentru mascara Stimulong – după ce a studiat în prealabil tipologia genelor sănătoase şi modul acestora de creştere.

Stimulong este alcătuit dintr-un complex unic de biotină, aminoacizi şi acti-peptide care ajută la creşterea sănătoasă a genelor:

- biotina: fixează genele mulţumită proteinelor cu adeziune moleculară

- arginina (un tip de aminoacid): este esenţială pentru dezvoltarea sănătoasă a genelor

- acti-peptidele completează acţiunile intensive de hrănire, protecţie şi reparare a genelor

În plus, este o plăcere să foloseşti formula Stimulong. Se usucă rapid, se aplică ultra uşor şi durează până la 15 ore! Genele arată bogate, lungi şi ferme, fără să fie încărcate. Iar când soseşte momentul, Mascara Stimulong este uşor de îndepărtat prin demachiere. Lasă-ţi genele să se bucure de toate beneficiile unei protecţii intense şi de o hrănire în profunzime.

Ambalajul este elegant, cu nuanţe de argintiu şi negru mat şi un design high-tech, care este în ton cu numeroasele expertize tehnice la care a fost supusă această nouă mascara pentru a ajunge la această formulă unică.

Aplicatorul are o culoare albastru electric, iar design-ul său inovator asigură o aplicare precisă, genele fiind perfect separate.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Croatia
  Croatia

  O alta destinatie pentru vacanta dumneavoastra este Croatia, principala atractie reprezentand litoralul sau, care are o

 • Tamplaria din aluminiu
  Tamplaria din aluminiu Pierderile de caldura prin intermediul ferestrelor reprezinta aproximativ 25-30% din totalul pierderilor de caldura din locuintele
 • The Departed - Cartita
  The Departed - Cartita

  Castigatorul la categoria cel mai bun film al decernarii premiilor Oscar 2007 care au avut loc

 • Model CV European
  Model CV European Modelul pe care ti-l prezentam este un CV european cel mai cerut de catre angajatori
 • Moda pentru vara 2007
  Moda pentru vara 2007

  Moda pentru vara 2007 este una in care stilurile se impletesc foarte bine, nota comuna fiind

 • Un par ingrijit, un par frumos
  Un par ingrijit, un par frumos

  Ingrijirea parului trebuie facuta in fiecare sezon, dar mai ales primavara dupa ce frigul din timpul