Noutati cosmetice in luna februarie

Noutati cosmetice in luna februarie In premieră, Astor prezintă o mascara care ajută genele sa pară mai lungi, în doar câteva zile! Astor lansează Mascara Stimulong, o nouă generaţie de mascara ce va face ca genele tale să arate mult mai lungi.

Complexul unic Bio-Activ ce conţine biotină, aminoacizi şi acti-peptide, ajută la creşterea sănătoasă a genelor.

Rezultate clinice

Rezultatele testelor clinice care au avut ca subiecţi 41 de femei, au fost extraordinare: femeile au declarat că genele lor s-au alungit cu 80% imediat după prima aplicare. 95% dintre ele au observat rezultate în maxim o săptămână de la prima utilizare.

Un alt aspect important care a fost notat este îmbunătăţirea calităţii genelor. 90% dintre femei au afirmat că genele lor sunt de un negru mai intens şi sunt mai sănătoase. După 4 săptămâni, genele subiecţilor au fost măsurate, constatându-se astfel o creştere de 117%.

Echipa de cercetare şi dezvoltare Astor a creat o nouă formulă uimitoare pentru mascara Stimulong – după ce a studiat în prealabil tipologia genelor sănătoase şi modul acestora de creştere.

Stimulong este alcătuit dintr-un complex unic de biotină, aminoacizi şi acti-peptide care ajută la creşterea sănătoasă a genelor:

- biotina: fixează genele mulţumită proteinelor cu adeziune moleculară

- arginina (un tip de aminoacid): este esenţială pentru dezvoltarea sănătoasă a genelor

- acti-peptidele completează acţiunile intensive de hrănire, protecţie şi reparare a genelor

În plus, este o plăcere să foloseşti formula Stimulong. Se usucă rapid, se aplică ultra uşor şi durează până la 15 ore! Genele arată bogate, lungi şi ferme, fără să fie încărcate. Iar când soseşte momentul, Mascara Stimulong este uşor de îndepărtat prin demachiere. Lasă-ţi genele să se bucure de toate beneficiile unei protecţii intense şi de o hrănire în profunzime.

Ambalajul este elegant, cu nuanţe de argintiu şi negru mat şi un design high-tech, care este în ton cu numeroasele expertize tehnice la care a fost supusă această nouă mascara pentru a ajunge la această formulă unică.

Aplicatorul are o culoare albastru electric, iar design-ul său inovator asigură o aplicare precisă, genele fiind perfect separate.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Teste de sarcina
  Teste de sarcina Cele mai cunoscute teste de sarcina sunt cele care folosesc fie mostre de urina,
 • Tarta cu prune
  Tarta cu prune

  Vara e sezonul fructelor iar desertul pe care vi-l propun, tarta cu prune, va fi unul

 • Ozonoterapia
  Ozonoterapia Ozonoterapia este un tratament revolutionar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a numeroase boli precum afectiuni
 • Electromiografia
  Electromiografia Electromiografia (EMG) este un examen medical folosit pentru a inregistrara activitatea electrica a muschilor. Cand muschii
 • Moda pentru iarna 2006-2007
  Moda pentru iarna 2006-2007 Pentru a fi la moda in sezonul rece 2006-2007, poti sa adopti fie o tinuta eleganta,
 • Rinoplastia
  Rinoplastia Rinoplastia este una dintre cele mai populare operatii estetice, atat in Europa, cat si in Statele