Noutati cosmetice in luna februarie

Noutati cosmetice in luna februarie In premieră, Astor prezintă o mascara care ajută genele sa pară mai lungi, în doar câteva zile! Astor lansează Mascara Stimulong, o nouă generaţie de mascara ce va face ca genele tale să arate mult mai lungi.

Complexul unic Bio-Activ ce conţine biotină, aminoacizi şi acti-peptide, ajută la creşterea sănătoasă a genelor.

Rezultate clinice

Rezultatele testelor clinice care au avut ca subiecţi 41 de femei, au fost extraordinare: femeile au declarat că genele lor s-au alungit cu 80% imediat după prima aplicare. 95% dintre ele au observat rezultate în maxim o săptămână de la prima utilizare.

Un alt aspect important care a fost notat este îmbunătăţirea calităţii genelor. 90% dintre femei au afirmat că genele lor sunt de un negru mai intens şi sunt mai sănătoase. După 4 săptămâni, genele subiecţilor au fost măsurate, constatându-se astfel o creştere de 117%.

Echipa de cercetare şi dezvoltare Astor a creat o nouă formulă uimitoare pentru mascara Stimulong – după ce a studiat în prealabil tipologia genelor sănătoase şi modul acestora de creştere.

Stimulong este alcătuit dintr-un complex unic de biotină, aminoacizi şi acti-peptide care ajută la creşterea sănătoasă a genelor:

- biotina: fixează genele mulţumită proteinelor cu adeziune moleculară

- arginina (un tip de aminoacid): este esenţială pentru dezvoltarea sănătoasă a genelor

- acti-peptidele completează acţiunile intensive de hrănire, protecţie şi reparare a genelor

În plus, este o plăcere să foloseşti formula Stimulong. Se usucă rapid, se aplică ultra uşor şi durează până la 15 ore! Genele arată bogate, lungi şi ferme, fără să fie încărcate. Iar când soseşte momentul, Mascara Stimulong este uşor de îndepărtat prin demachiere. Lasă-ţi genele să se bucure de toate beneficiile unei protecţii intense şi de o hrănire în profunzime.

Ambalajul este elegant, cu nuanţe de argintiu şi negru mat şi un design high-tech, care este în ton cu numeroasele expertize tehnice la care a fost supusă această nouă mascara pentru a ajunge la această formulă unică.

Aplicatorul are o culoare albastru electric, iar design-ul său inovator asigură o aplicare precisă, genele fiind perfect separate.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete