Modele de unghii

Modele de unghii Modele de unghii se refera de obicei la pictura pe unghii, la noi desene pentru infrumusetarea unghiilor. Pentru a fi cat mai provocatoare, tinerele si nu numai, sunt mereu in cautarea noului in materie de modele de unghii, sunt atrase de noile tendinte si culori, vor tot timpul altceva, cat mai original si spectaculos. Se spune pe buna dreptate ca  unghiile ingrijite sunt cartea noastra de vizita. Cei mai multi barbati apreciaza manichiura si pedichiura impecabile, mai ales acum vara, cand purtam sandale si papucei, cand mergem la mare sau la piscina.

In ceea ce priveste forma sunt in tendinte atat unghiile scurte avand forma patrata, dar si cele lungi,  cu aceeasi forma. Insa  daca sunteti adepta stilului retro puteti sa incercati si varianta cu colturile rotunjite. Pentru cele care isi doresc unghii lungi,  dar acestea  cresc foarte greu, sau se exfoliaza foarte usor, atunci alegeti cu incredere unghiile false. Mergeti la un salon si apelati la o profesionista pentru a avea siguranta ca ele vor tine cateva saptamani.  Puteti sa incercati si acasa, in cazul in care aveti mai multa indemanare sau va ajuta o prietena.

Unghiile false sunt fie din gel, fie din acril. Cele din acril sunt mult mai rezistente, insa trebuie sa stiti ca se vor indeparta dupa 3-4 saptamani pentru ca unghia naturala sa nu aiba de suferit. Cele din gel se folosesc din ce in ce mai des, sunt mai usor de aplicat, insa nu sunt la fel de rezistente.

Atat pentru  unghiile naturale cat si pentru cele false puteti sa alegeti cele mai variate modele de la floricele, forme geometrice, pana la pisicute, fundite, modele inspirate din cultura orientala, insa va  trebui sa aveti in vedere faptul ca o pictura reusita este cea facuta pe o unghie lunga.

Pe timpul verii alegeti culori vii: roz, turcoaz, rosu, verde, galben. Imaginatia trebuie sa zburde pentru ca la sfarsit sa aveti un desen unic. Nu incarcati foarte mult unghia, nu o acoperiti in intregime cu desenul. Aplicati modelul doar pe o jumatate din unghie.

Vezi aici galerie foto modele de unghii!

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete