Modele de unghii

Modele de unghii Modele de unghii se refera de obicei la pictura pe unghii, la noi desene pentru infrumusetarea unghiilor. Pentru a fi cat mai provocatoare, tinerele si nu numai, sunt mereu in cautarea noului in materie de modele de unghii, sunt atrase de noile tendinte si culori, vor tot timpul altceva, cat mai original si spectaculos. Se spune pe buna dreptate ca  unghiile ingrijite sunt cartea noastra de vizita. Cei mai multi barbati apreciaza manichiura si pedichiura impecabile, mai ales acum vara, cand purtam sandale si papucei, cand mergem la mare sau la piscina.

In ceea ce priveste forma sunt in tendinte atat unghiile scurte avand forma patrata, dar si cele lungi,  cu aceeasi forma. Insa  daca sunteti adepta stilului retro puteti sa incercati si varianta cu colturile rotunjite. Pentru cele care isi doresc unghii lungi,  dar acestea  cresc foarte greu, sau se exfoliaza foarte usor, atunci alegeti cu incredere unghiile false. Mergeti la un salon si apelati la o profesionista pentru a avea siguranta ca ele vor tine cateva saptamani.  Puteti sa incercati si acasa, in cazul in care aveti mai multa indemanare sau va ajuta o prietena.

Unghiile false sunt fie din gel, fie din acril. Cele din acril sunt mult mai rezistente, insa trebuie sa stiti ca se vor indeparta dupa 3-4 saptamani pentru ca unghia naturala sa nu aiba de suferit. Cele din gel se folosesc din ce in ce mai des, sunt mai usor de aplicat, insa nu sunt la fel de rezistente.

Atat pentru  unghiile naturale cat si pentru cele false puteti sa alegeti cele mai variate modele de la floricele, forme geometrice, pana la pisicute, fundite, modele inspirate din cultura orientala, insa va  trebui sa aveti in vedere faptul ca o pictura reusita este cea facuta pe o unghie lunga.

Pe timpul verii alegeti culori vii: roz, turcoaz, rosu, verde, galben. Imaginatia trebuie sa zburde pentru ca la sfarsit sa aveti un desen unic. Nu incarcati foarte mult unghia, nu o acoperiti in intregime cu desenul. Aplicati modelul doar pe o jumatate din unghie.

Vezi aici galerie foto modele de unghii!

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Plantele din casa ta
  Plantele din casa ta

  Florile de apartament aduc intotdeauna natura mai aproape de noi. Prin gingasie, gratie, prin bogatia

 • Genosociograma
  Genosociograma

  Genosociograma reprezinta construirea propriul arbore genealogic, incepand cu relatiile de rudenie, de gradul I, II, III

 • Ingrijirea parului cu miere de albine
  Ingrijirea parului cu miere de albine Ingrijirea parului cu miere de albine este o metoda naturista foarte eficienta in ameliorarea si vindecarea
 • Rezolvati problemele pielii
  Rezolvati problemele pielii

  Rezolvati problemele pielii folosind fondul de ten adecvat tenului dumneavoastra, fard corector cu acoperire mare sau

 • Coafuri ce trebuie evitate
  Coafuri ce trebuie evitate

  Unele pieptanaturi nu ne avantajeaza si mai mult ne imbatranesc sau ne ofera un aspect neplacut.

 • Ingrijirea unghiilor
  Ingrijirea unghiilor

  Ingrijirea unghiilor este foarte importanta pentru a avea maini frumoase, acestea reprezentand "oglinda sufletului". In ceea