Lectia de frumusete

Lectia de frumusete

Femeile sunt mai tot timpul in cautarea unor trucuri pentru a arata cat mai frumoase. Voi incerca pe parcursul acestui articol sa va dau cateva idei si sfaturi pentru a fi admirate si pentru a radia in orice moment.

O cofura va poate schimba radical look-ul. Dar asigurati-va atunci cand vreti sa faceti o astfel de schimbare ca tunsoarea va avantajeaza si va scote in evidenta partile frumoase. Spre exemplu nu alegeti bretonul decat daca aveti o conformatie osoasa a fetei. Culoarea parului va accentua foarte mult privirea si in cazul in care aveti ochi frumosi, alegeti nuante mai inchise cu unul, doua tonuri. Sa amintim faptul ca tendinta toamnei 2006 este promovarea unei femei pline de naturalete.

Machiajul nu trebuie sa fie unul puternic. Daca alegeti o nuanta puternica pentru buze, (se poarta foarte mult rosul) ochii vor fi machiati mult mai discret. Folositi cu incredere fondul de ten, pudra pentru obraji dar si anticearcanul. Pentru o mai buna aplicare a fondului de ten folositi cu increde propriile degete. Veti putea face o acoperire uniforma si in plus acest procedeu este mult mai igienic. Nu aplicati fondul de ten in cantitati mari, ci doar atat cat este nevoie pentru un aspect mat si cat mai natural. Daca veti alege un fond de ten intr-o nuanta apropiata de culoarea naturala a tenului, atunci nu mai este nevoie sa il aplicati si pe gat. Ca regula de baza, fondul de ten se aplica mai intai pe centrul fetei, dupa care se continua cu nasul, ochii si barbia.

Sprancenele va pot da privirea care ii poate innebuni pe barbati. Atunci cand vreti sa faceti o schimbare, apelati la serviciile unei profesioniste care va sti cel mai bine ce e de facut. Dupa o vizita la salon veti putea sa aveti grija de sprancenele voastre acasa, mentinand conturul trasat de cosmeticiana. Pentru cele care vor sa accentueze linia sprancenelor, le sunt recomandate creionele speciale pentru contur. Nu exagerati, pentru ca veti putea obtine exact contrariul.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete