Jessica prezinta colectia de toamna Burlesque Beauty

Jessica prezinta colectia de toamna Burlesque Beauty Jessica a readus in noua colectie, moda anilor '40 in tendinte, dar a facut-o cu clasa si eleganta, asa cum probabil numai ea ar fi reusit. Acesta stil se distinge prin buze colorate cu un rosu strident, unghii asortate, ten de portelan, coafura impecabila si aparenta glaciala. Stilul burlesc se potriveste numai persoanelor puternice sau celor care isi doresc cu orice pret sa se faca remarcate.

Ideea din spatele acestei colectii a fost o menajerie din Moulin Rouge ca si culori, care sunt atat de dramatice si pline de farmec. Exista sase culori in acesta colectie si toate sunt cu textura mata cu exceptia uneia care are particule stralucitoare de sidef.

Fie ca preferi o culoare mov, fie ca preferi un bordo in stil burlesc, ingrijirea si colorarea unghiilor trebuie sa devina o rutina a frumusetii. De ce sa nu iti exprimi personalitatea in cel mai original mod, mai ales ca ai totul la indemana? In plus, nu va fi nevoie de niciun cuvant pentru a le arata celorlati ce stil abordezi.

Lacurile Jessica sunt eco-friendly in sensul ca nu contin cele 3 mari substante toxice (Dibutyl Phthalate, Formaldehyde, Toluene). Deasemenea contin protectie impotriva razelor UVA/UVB pentru a le proteja impotriva factoriilor daunatori ai soarelui si Vitamina A pentru protectia unghiilor.

Asortarea lacului de unghii cu rujul a devenit un trend. Ca in cazul oricarui element ce caracterizeaza moda, anii ’40 au transformat vopsirea unghiilor in opulenta, asa ca toamna asta cu cat abordezi un stil mai indraznet in ceea ce priveste unghiile, cu atat mai bine pentru imaginea ta!
Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete