Crema pentru conturul ochilor

Crema pentru conturul ochilor Pielea din jurul ochilor are nevoie de o ingrijire speciala si tocmai de aceea pentru a lupta impotriva ridurilor, a cearcanelor si a pungilor trebuie aplicata in fiecare zi o crema pentru conturul ochilor. Tineti cont ca produsele pentru hidratarea pielii din jurul ochilor si pentru estomparea semnelor de oboseala trebuie alese in functie de varsta.

In jurul varstei de 20 de ani cele mai frecvente probleme sunt cearcanele si ochii umflati. E varsta la care de multe ori cateva ore se somn pe noapte trebuie sa va dea energie pentru intreaga zi.

Oboseala si alimentatia nu tocmai echilibrata vor lasa urme de oboseala in jurul ochilor. Foloseste o crema contur ochi care sa stimuleze microcirculatia sangvina de la acest nivel, dar si un corector subtil.

Dupa 30 de ani apar primele riduri si semne de oboseala. Pielea incepe sa-si piarda treptat elasticitatea, iar ridurile de expresie vor incepe sa devina din ce in ce mai vizibile. Incearca o crema contur ochi antirid care va ingriji si proteja pielea fragila din jurul ochilor.

Dupa varsta de 40 de ani ridurile se vor accentua iar pielea din jurul ochilor se va subtia ceea ce va duce la accentuarea altor riduri. Va trebui sa alegi creme reparatoare pentru conturul ochilor care combat pungile si ridurile in profunzime sau un serum relaxant si regenerant.

Cea mai intalnita problema dupa varsta de 50 de ani este cea a pleoapelor lasate si a ridurilor profunde. Cu trecerea timpului celulele de la nivelul pielii se regenereaza mult mai incet, incep sa apara petele pigmentare si ridurile foarte profunde. Aveti nevoie de o crema cu efect dublu: pe de o parte sa-i confere pielii din jurul ochilor lifting, iar pe de alta parte sa-i redea elasticitatea.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Electrostimulare
  Electrostimulare

  Remodelarea corporala prin electrostimulare se practica, in ziua de astazi, in mai toate saloanele de infrumusetare.

 • Coaching-ul
  Coaching-ul

  Coaching-ul este unul dintre cele mai noi curente in mediile de afaceri, dar si in viata

 • VIDEO: Machiaj de zi. Fă-l singură!
  VIDEO: Machiaj de zi. Fă-l singură! Tutorial pentru un machiaj de zi cu zi rapid și simplu încât să-l poți face singură.
 • Spasmofilie
  Spasmofilie Atacurile de spasmofilie sunt mult mai frecvente in cazul femeilor tinere si se datoreaza  unei hiperexcitabilitati
 • Cursul pentru parinti fericiti
  Cursul pentru parinti fericiti Desi provocarile ridicate de rolul de parinte sunt majore, credem ca le putem face fata fara
 • Alergia solara
  Alergia solara Alergia solara este o afectiune foarta raspandita, in jur de 15% dintre persoane manifestand aceasta sensibilitate