Solutii pentru a scapa de firele albe

Solutii pentru a scapa de firele albe

Pentru a scapa de firele albe, ai nevoie de cateva solutii eficiente mai ales ca aparitia primelor fire albe dau de regula un sentiment de dezamagire, si de aceea trebuie acoperite cat mai repede.

De preferat atunci cand ai putine fire albe, sunt produsele de tip semipermanent, vopseaua crema de par, care nu contine amoniac, si prin urmare nu are un efect atat de degradant, precum vopseaua permanenta. Se va alege o nuanta cat mai apropiata de cea naturala, si dupa aplicare vei constatata nu numai ca firele albe de par sunt acoperite ci si ca parul capata o stralucire deosebita, intensificandu-se nuanta naturala.Culoare dureaza pana la 6 saptamani, si se diminueaza treptat, de la spalare la spalare.

Atunci cand firele de par albe sunt mult mai numeroase e bine sa folosesti o vopsea permanenta. Datorita continutului in amoniac, vopseaua permanenta patrunde in firul de par si ii modifica culoarea. Pentru o acoperire eficienta trebuie sa pornesti de la culoarea de baza, analizand culoarea de la radacina firelor de par. Consultand atent catalogul cu nuante, alege o culoare cat mai apropiata de cea naturala. O schimbare radicala a nuntei,va trebui facuta intr-un salon de coafura, deoarece inainte de vopsire se mai face o operatiune, si anume decolorarea firului de par. Daca vopsirea firului de par se face cu produse calitate, atunci firul de par este intr-o mai mica masura afectat. Trebuie tinut cont si de faptul ca parul vopsit in mod repetat se subtiaza si devine casant. Varfurile despicate sunt inestetice si pentru a nu te confrunta cu astfel de probleme foloseste produse de spalare si de ingrijire special create pentru parul vopsit.

Pentru a ascunde firele de par albe in timpul sarcinii trebuie sa tii cont de faptul ca riscurile sunt mai mari in primul trimestru. In aceasta perioada poti sa-ti faci suvite, in acest fel reusesti sa eviti contactul cu pielea.

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete