Extensiile de par

Extensiile de par

Daca v-ati dorit sa aveti parul mai lung sau cu mai mult volum, atunci solutia o reprezinta extensiile de par, care reprezinta un proces destul de usor, dar care se efectueaza numai in saloanele de infrumusetare.

Extensia de par este din par natural, avand o lungime de 50 sau 60 cm si care la un capat are o biluta de silicon care va fi topita si apoi aplicata pe radacina parului.

Extensiile pot fi vopsite, sau facute permanent, insa nu se recomanda ca acestea sa fie decolorate. Se pot pune 100, maxim 150 de suvite si, dupa cum am mai precizat, acestea se lipesc, cu ajutorul unui pistol de aplicat suvite si cu ajutorul unei bobite de silicon, care va fi incinsa si apoi aplicata la radacina parului.

Operatiunea de aplicare a extensiilor de par, incepe de la ceafa si se incheie la calota superioara, iar parul natural il va acoperi un pic pe cel artificial. 

Inconvenientul, extensiilor de par este ca trebuie sa veniti periodic la salon sa va spalati si sa va coafati si nu trebuie sa mergeti la piscina, deoarece acestea se incretesc pur si simplu.

Insa merita, deoarece va confera volum parului dumneavoastra si in plus, va confera un aspect diferit, ingrijit, un look pe care poate doar il visati.

La sase luni, aceasta extensie poate fi scoasa, cu ajutorul unei solutii speciale, care dizolva siliconul.

Prin urmare, daca doriti sa va schimbati look-ul si sa adoptati o coafura noua, apelati la extensiile de par, care nu sunt foarte costisitoare si care va vor ajuta sa scapati de anumite inhibitii.

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete