Coafuri si tunsori la moda in 2007

Coafuri si tunsori la moda in 2007

In fiecare an reinvie o moda, fie ca este vorba despre imbracaminte, accesorii, fie ca este vorba despre tunsori si coafuri.

Pentru 2007, stilistii ne anunta ca se reintorc buclele mari pentru parul lung, iar cea mai mare atentie se va indrepta catre parul scurt, care anul acesta va fi in trend.

Prin urmare, daca aveti parul lung si vreti sa fiti in pas cu mosa, ondulati-l.

Tendintele pentru parul scurt sunt cele din anii '70-'90. Se poarta tunsoarea baieteasca, oferind femeilor un plus de lejeritate si stilul "latos" sau "bobul" - lung in fata, inclusiv bretonul si la spate scurt, sau cu bretonul scurt.

Parul scurt este cel mai usor de intretinut si nu o spun numai eu, o spun toti hair stilistii. Nu necesita mult timp de spalare, prin urmare nu este pretentios si in plus il poti ingriji, aranja si coafa foarte usor.

Tot hair-stilistii ne atentioneaza ca acest stil se va adopta in functie de forma fetei, pentru a ascunde, unde este cazul, micile imperfectiuni. Sa nu uitam culorile parului, care, ca si machiajul fetei, vor fi culori calde, naturale, fiindca simplu si cu gust este cel mai sexy.

Incepi anul cu o tunsoare scurta, fiindca este trendy si in aceeasi masura, cu bun gust !

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete