Coafuri pentru vara 2007

Coafuri pentru vara 2007

Tendinta in coafuri pentru vara 2007 este una destul de simpla si usor de realizat, si nu trebuie sa va faceti probleme ca nu aveti timp sa mergeti foarte des la coafor, trebuie doar sa aveti grija sa-l ingrijiti si sa-l hidratati, avand in vedere ca vara, temperaturile ridicate si soarele deterioreaza parul si-l usuca.

Una dintre tendinte sunt suvitele libere, parul este lasat liber si natural, deoarece dupa cum v-am precizat si in alte articole, anul acesta, in materie de culoare a parului, se poarta culoarea naturala, nu rosu aprins, nu blond strident sau alte nuante, ci culoarea naturala care trebuie sa se apropie de culoarea pielii. Se poarta coafurile lejere, de exemplu buclele foarte lejere, cat mai aproape de prototipul natural.

Nu trebuie decat sa ingrijiti parul, folosind sampon si balsam pentru tipul dumneavoastra de par sau masti penru a-l hrani, pentru a-i conferi prospetime si stralucirea de care are nevoie.

O alta tendinta in materie de coafura este bretonul, care poate fi drept si foarte voluminos, sau mai putin voluminos sau poate fi filat, asimetric, mai lung sau mai scurt, in functie si de preferintele dumneavostra si de constructia fetei.

Bretonul poate fi asociat cu bucle lejere sau cu parul prins, tip "coada de cal", care inca mai este la moda si anul acesta. Accesoriile pentru o astfel de coafura sunt esarfele sau elasticul gros, care nu strange foarte rau parul.

O alta tendinta este parul prins in coc si aici avem de-a face cu doua tipuri de coc, unul lejer, pentru a lasa ceafa libera, insa predomina bretonul drept sau filat si suvitele rebele, si cocul in care parul este tras pe spate, "lins" si este avantajos pentru cele care au o fata curata, neteda si ingrijita.

Aceste tendinte sunt foarte practice pentru orice ocazie si in orice moment al zilei. 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete