Coafuri mirese in 2007!

Coafuri mirese in 2007!

Coafura miresei in 2007 este una cat se poate de simpla si naturala insa unica si in perfect acord cu personalitatea viitoarei doamne. Nunta este un eveniment special, pe care orice fata o viseaza si o asteapta, si de aceea trebuie sa fi cea mai frumoasa, cea mai eleganta si de ce nu, cea mai stralucitoare !

Nu numai rochia, accesoriile si machiajul sunt importante si cer foarte mare atentie, detaliile contand extrem de mult, dar si coafura miresei, care ii va pune in evidenta trasaturile fetei, precum si personalitatea.

Anul acesta, dupa cum spun specialistii in astfel de evenimente, se poarta naturalul, si in materie de coafuri, dar si in materie de machiaj.

Privind coafura, se poarta buclele rebele, lasate liber sau prinse cu diverse bijuterii de par, pieptane sau agrafe cu pietre, insa nu trebuiesc uitate nici floricelele, care trebuiesc prinse prin par, sau in jurul cocului (daca v-ati gandit la acesta coafura), pe rochie si binenteles, buchetul de mireasa.

Aceasta coafura este recomandata si celor care au parul mai scurt, hair stilistii propunand "fire rebele" care vor fi prinse cu multe agrafe de par, sau lasate liber.

Nu trebuie uitata coronita de mireasa sau diadema, care te va face printesa zilei si care trebuie aleasa in functie de coafura, precum nici voalul.

Machiajul este unul natural, fiindca dupa cum am mai precizat se poarta simplul fiindca este mai elegant. Pentru pometi se va folosi un fard roz sau crem, mat, pentru buze un lipgloss, iar pentru machiajul ochilor, culori naturale si stralucitoare, ca doar trebuie sa fi speciala, si sa nu uitam de mascara.

Prin urmare, simplu si cu gust e cea mai buna alegere

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete