Care este cel mai potrivit sampon?

Care este cel mai potrivit sampon?

Grea intrebare, avand in vedere ca nu sunt doua persoane cu acelasi tip de par. Oferta de sampoane este foarte variata. Dar atunci cand trebuie sa cumparam unul, suntem puse in fata unei dileme. Totusi ca regula de baza ar trebui sa tinem cont de recomandarea producatorului. De exemplu pentru un par degradat ar fi bine sa folosim un sampon bogat in factori nutritivi, in cheratina si pro-vitamina B5.

Pentru a scapa de mai multe probleme, cum ar fi : matreata, lipsa de volum, varfuri degradate va dau un pont. Cumparati mai multe sampoane care sunt benefice pentru o anumita afectiune, si amestecati cam o treime din fiecare intr-o alta sticla. Agitati bine si iata: aveti un sampon nou si numai bun de folosit!

Un alt aspect care trebuie luat in considerare este compozitia samponului. Evitati pe cat posibil sampoanele care contin sulfatul de amoniu al acidului lauric. Sampoanele 2- in-1 ar trebui folosite doar de cele care au un par sanatos, fara probleme. Pentru femeile cu par uscat sau gras este recomandata folosirea unui balsam separat. Balsamul se aplica doar pe varfuri si se limpezeste cam dupa 5 minute.

Parul vopsit are nevoie de o ingrijire speciala. De cele mai multe ori vopseaua degradeaza firul de par. De aceea trebuie sa compensam acest lucru prin folosirea unui sampon special pentru parul vopsit. De ce este mai bun un astfel de sampon? Pentru ca agentii de curatare din compozitia sa sunt mai balanzi (sulfatul de sodiu al acidului lauric).

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete