• Chirurgia estetica

  Chirurgia esteticaChirurgia estetica a depasit bariera necesitatii medicale, interventiile chirurgicale estetice precum marirea sanilor, modificarea formei nasului, eliminarea ridurilor sau abdominoplastia, devenind un capriciu al vremii in care traim. Chirurgia estetica este supusa influentelor externe la fel ca si localurile pe care le frecventam, muzica pe care o ascultam sau stilul vestimentar pentru care optam!
  In prezent, in cartea de vizita a unei persoane sunt incluse si interventiile estetice bifate, in scopul
 • Par suplu, fara varfuri despicate

  Par suplu, fara varfuri despicateIngrijirea speciala a parului in perioadele cu temperaturi extreme, cum sunt cele din timpul iernii si verii, este absolut obligatorie. Factorii externi la care este supus firul de par zi de zi, cum sunt produsele de ingrijire, poluarea, feonul, placa, ondulatorul  la care se adauga si caldura de 40  grade C sau  gerul -20 de grade C il afecteaza foarte mult, acesta devine tern, fara stralucile, din ce in ce mai
 • Ingrijirea tenului pe timpul verii

  Ingrijirea tenului pe timpul veriiPe timpul verii tenul are nevoie de o ingrijire speciala. Caldura excesiva si efectele nocive ale radiatiilor solare lasa urme asupra pielii,  mai ales asupra pielii de la nivelul fetei care este cea mai expusa. In aceasta perioada trebuie sa urmezi cativa pasi simpli pentru a te asigura ca iti mentii prospetimea si vitalitatea tenului.
  Dimineata primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te demachezi pentru a indeparta
 • Abdominoplastia, solutia pentru pierderea rapida in greutate

  Abdominoplastia, solutia pentru pierderea rapida in greutateAbdominoplastia este una dintre interventiile chirurgicale estetice care ne vin in ajutor atunci cand mama natura nu ne-a dotat cu un corp cu dimensiunile 90-60-90, sau atunci cand curele de slabire au esuat.
  Trebuie sa facem diferenta intre lipoaspiratie, care actioneaza numai la nivelul depozitelor de grasime, si abdominoplastie, cu ajutorul careia se indeparteaza atat excesul de piele, cat si tesutul adipos din zona abdomenului.
  Abdominoplastia ne scapa si de vergeturi!
 • Modele de unghii

  Modele de unghiiModele de unghii se refera de obicei la pictura pe unghii, la noi desene pentru infrumusetarea unghiilor. Pentru a fi cat mai provocatoare, tinerele si nu numai, sunt mereu in cautarea noului in materie de modele de unghii, sunt atrase de noile tendinte si culori, vor tot timpul altceva, cat mai original si spectaculos. Se spune pe buna dreptate ca  unghiile ingrijite sunt cartea noastra de vizita. Cei mai multi barbati


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete