• Machiajul ochilor

  Machiajul ochilor

  Folosind tehnici simple de iluzie optica, cu ajutorul fardului si al liner-ului, ochii dumneavoastra pot avea forma dorita. Multe femei se plang ca au ochii prea apropiati, prea indepartati, prea mari sau prea mici. Toate aceste imperfectiuni se pot repara cu ajutorul machiajului.

  Pentru ca ochii sa para mai mari este bine sa folositi nuante deschise care sa va dea un plus de luminozitate. Nuantele inchise nu vor face altceva decat

 • Fii stralucitoare si admirata la orice petrecere!

  Fii stralucitoare si admirata la orice petrecere!

  Sunteti invitata la o petrecere si vreti sa aratati minunat! Nimic mai simplu. Cu o tinuta care sa va avantajeze si un machiaj reusit veti atrage privirile tuturor. Tineti cont de cateva sfaturi utile pentru un look de invidiat.

  Ar fi bine sa va alegeti din timp tinuta si sa o probati. Fiti sigure ca este intocmai cu ceea ce v-ati propus! Daca mai trebuie aduse modificari aveti tot timpul sa

 • Cum sa avem un par lung si sanatos

  Cum sa avem un par lung si sanatos

  Cred ca ati mai citit despre faptul ca daca ne tundem periodic vom avea un par mult mai sanatos care va creste mai repede. De fapt e doar un mit. Afirmatia se bazeaza pe observatia care s-a facut la barbati si anume: atunci cand acestia se barbieresc, cu timpul, parul creste mult mai des si mai gros.
  Practic este vorba despre un anumit hormon, specific masculin, care determina acestLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete