• Masti cosmetice pentru hidratarea tenului

  Masti cosmetice pentru hidratarea tenului

  Prin alimentatie si tratamente cosmetice trebuie sa ne mentimem fermitatea si supletea pielii fetei. Vantul, asociat cu temperaturile scazute, produc o deshidratare puternica iar efectele acestor factori externi vor fi  vizibile intr-un termen foarte scurt: piele aspra la atingere, descuamari, iritatii. Pe langa o serie de creme cosmetice hidratante, puteti incerca si mastile cosmetice preparate din ingrediente naturale, special create pentru un ten deshidratat.

  Mierea de albine, sucul din fructe si legume proaspete,

 • Ingrijirea speciala a talpilor

  Ingrijirea speciala a talpilor


  Dupa o zi obositoare, in care ati mers pe jos, ati urcat multe scari, ati stat in picioare, atunci cand ajungeti acasa talpile va dor si sunt umflate. In fiecare zi, acestea ne sustin intreaga greutate corporala, iar de foarte multe ori, incaltarile, nu sunt cele mai potrivite pentru a face fata unui program solicitant.

  Apar asa numitele ingrosari ale pielii, care trebuie indepartate pentru ca pielea sa poata respira din nou.

 • Alimentatia echilibrata, secretul tenului sanatos

  Alimentatia echilibrata, secretul tenului sanatos

  Frigul excesiv, caldura puternica, alimentatia saraca in substante nutritive, toti acestia sunt factori care dau tenului un aspect imbatranit, lipsit de tonicitate. Pentru a elimina aceste inconveniente va trebui sa acordati o mai mare atentie modului in care va hraniti, deoarece alimentatia bogata in minerale, vitamine, antioxidanti, va ajuta pielea sa-si recapete vitalitatea si elasticitatea pentru a avea un aspect sanatos.
  In acest anotimp, frigul este inamicul numarul unu al

 • Masajul facial, un plus de prospetime

  Masajul facial, un plus de prospetimePentru a avea un ten frumos, luminos si fara riduri, apelati cu cea mai mare incredere la masajul facial. Daca aveti putina indemanare il puteti face foarte bine singure. Masajul facial ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si la vitalizarea muschilor pielosi.
  Inainte de a incepe operatiunea de masaj, curatati perfect tenul si aplicati o crema hidratanta. Crema se aplica prin miscari delicate, care vor cuprinde fruntea, obrajii, barbia si gatul.
 • Cum putem reduce efectele imbatranirii

  Cum putem reduce efectele imbatranirii

  Varsta de 40 de ani este considerata o granita intre perioada de maxima vitalitate, cand toate functiile organismului se desfasoara in parametrii normali, si perioada cand capacitatea fiecarei functii va scadea simtitor de la an la an. Fenomenul de imbatranire este cat se poate de lent, insa trebuie sa se tina seama de continuitatea acestui proces. Nu ar trebui sa fiti foarte ingrijorate de faptul ca ati implinit 40 de ani