• Electrostimulare

  Electrostimulare

  Remodelarea corporala prin electrostimulare se practica, in ziua de astazi, in mai toate saloanele de infrumusetare. Acest tratament presupune aplicarea pe zonele strategice ale corpului, a unui numar de electrozi cu ajutorul unor benzi. Prin acesti electrozi trec microcurenti, reglati la o anumita intensitate, ce actioneaza asupra musculaturii.

  Multi experti au evaluat electrostimularea ca fiind un fitness intensiv, deoarece are urmatoarele efecte: elimina celulita si stratul de grasime, tonifiaza si remodeleaza

 • Tunsori

  Tunsori

  Cele mai la moda tunsori pentru acest an si in special pentru aceasta vara sunt tunsorile scurte, la baza gatului sau cu "ceafa goala", tunsori in scari. Se poarta foarte mult si tunsoarea cu colt, ca cea a Rihannei din videoclipul "Umbrella".

  Trebuie insa sa tineti cont si de forma fetei si aici trebuie sa apelati la parerea unui specialist hair-stilist in ce categorie intra alura fetei voastre.

  Dupa cum am

 • Masajul anticelulitic

  Masajul anticelulitic

  Masajul anticelulitic ajuta foarte mult la eliminarea aspectului neplacut de coaja de portocala. Celulita este inestetica si trebuie eliminata cu ajutorul unui stil de viata sanatos: o alimentatie sanatoasa, multa miscare, tratamente medicale- in cazul unor stadii mai avansate sau tratamente estetice precum masajul anticelulitic, care da rezultate daca se face pe o perioada mai indelungata, celulita fiind redusa considerabil si de multe ori chiar eliminata.

  Celulita este o grasime "gelatinoasa" alcatuita din

 • Machiajul perfect in functie de forma fetei

  Machiajul perfect in functie de forma fetei

  Machiajul perfect depinde intr-o masura foarte mare de forma fetei, dar si de efectele luminii si umbrei, iar diferitele forme ale fetei sunt clasificate in sase categorii:

  Fata ovala : Acestui tip de fata trebuie sa i se puna in evidenta zona superioara a pometilor si sa i se umbreasca pe cea de sub pometi, apropiind culorile de partile laterale ale nasului. Trebuie sa stiti ca nu trebuie sa exagerati cu

 • Peeling chimic

  Peeling chimic

  Peeling chimic sau chemoexfolierea este o tehnica folosita pentru infrumusetarea pielii si consta in "decojirea"/ curatarea pielii cu ajutorul unor produse chimice care da rezultate remarcabile.

  Aceasta procedura estetica vizeaza in primul rand corectarea ridurilor fine din jurul ochilor si a gurii, a usoarelor cicatrice post-acnee, a hiperpigmentarilor cauzate de varsta, expunere la soare sau tulburari hormonale si aceasta procedura poate fi aplicata pe fata, gat sau maini.

  Acest tratament consta



Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forum



Trimite o felicitare


coafuri

diete