• Ingrijirea unghiilor

  Ingrijirea unghiilor

  Ingrijirea unghiilor este foarte importanta pentru a avea maini frumoase, acestea reprezentand "oglinda sufletului". In ceea ce priveste structura, unghia este alcatuita intr-o proportie foarte mare din cheratina (o proteina bogata in sulf), apa, lipide, calciu si fier.

  Specialistii precizeaza ca ritmul normal de crestere a unghiilor, in cazul unui adult, este de 0,1 mm pe zi, vara crescand mai repede decat iarna si mai repede la mana dreapta, sau

 • Scapa de celulita cu Perfecta Extra Slim!

  Scapa de celulita cu Perfecta Extra Slim!

  Perfecta Extra Slim este o gama de produse revolutionare care reduc celulita si vergeturile  in numai 4 saptamani. Serumul concentarat Perfecta Extra Slim - Caffeine Slim, oferit de Essence, are efecte uimitoare. Dupa numai o saptamana  se pot vedea primele rezultatele, iar folosirea lui constanta pe o perioada de 4 saptamani elimina aspectul inestetic al celulitei cu pana la 85%.

  Datorita ingredientilor activi : cofeina, Centella Asiatica, L-carnitina, algele marine si uleiul de menta, foarte

 • Bronzatul la solar

  Bronzatul la solar

  Foarte multe persoane apeleaza la bronzatul la solar pentru a capata un bronz natural si fara arsuri. Insa foarte putini cunosc avantajele si dezavantajele bronzarii artificiale si efectele acesteia de-a lungul timpului.

  Avantajele solarului:

  - Are efecte pozitive asupra trupului si spiritului datorita razelor UV;

  - Sub aceste raze UV (fie ca provin de la solar, fie ca provin de la soarele natural) se formeaza in mod natural vitamina D3;

  -

 • Bronz perfect

  Bronz perfect

  Pentru a avea un bronz perfect trebuie sa tineti cont de anumite sfaturi atunci cand mergeti la plaja, la solar sau cand folositi creme autobronzante.

  Inainte de  plaja dati-va cu lotiune pentru protectie solara, care va fi absorbita mai bine de piele. Pentru primele zile de bronzare folositi creme cu factor ridicat de protectie, iar pentru ultimele zile, un factor de protectie mai scazut.

  Lotiunea se aplica de cate ori iesiti din

 • Frizuri

  Frizuri

  Cele mai recomandate frizuri pentru aceasta vara sunt cele in care parul este strans la spate in forma de coc sau coada de cal. Originalitatea coafurii va fi data de accesoriile de par: bentite, diferite agrafe, clesti si panglici.

  Pentru cele care au parul lung, revine si in acest an moda onduleurilor si a bretoanelor anilor '60. Puteti apela si la cocurile facute spre crestet, tip "stup de albine". Il putetiLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete