• Noul exfoliant De-Aging Saltmousse

  Noul exfoliant De-Aging SaltmousseSpre deosebire de alte exfoliante spa, De-Aging Saltmousse a fost creat avand ca obiectiv o mentinere buna a sanatatii, recapatarea energiei, dar si eliberarea ionilor negativi. Acest produs contine extracte deshidratate din apa de mare, extracte cunoscute ca fiind foarte bogate in minerale. Zi de zi pielea este asaltata de factori poluanti, agresiunea razelor de soare, stres etc., fapt ce duce la incarcarea acesteia cu ioni pozitivi, deprivand-o de ionii negativi.
 • Noutati cosmetice

  Noutati cosmeticeCele mai multe produse prezentate ca noutati in aceasta toamna sunt cele care ofera o mai buna hidratare, o mai buna fixare a culorilor pe timpul sezonului rece, si o mai eficienta aranjare a coafurii.
  Dove ne aduce o gama ce hidrateaza intensiv pielea si o ajuta sa treaca mai usor peste anotimpul rece. O veti gasi in doua variante: lotiune de corp intensiv hidratanta si unt de corp.
  Pentru parul
 • Noul parfum duo de la David si Victoria Beckham

  Noul parfum duo de la David si Victoria Beckham

  xperimenteaza esenta unui stil si a unei viziuni clasice. David si Victoria Beckham iti prezinta noul lor parfum duo: Signature for Him si Signature for Her, disponibil incepand cu luna septembrie 2008.
  Simboluri absolute ale stilului sofisticat si glamour, David si Victoria au devenit cel mai celebru cuplu aspirational al momentului. Succesul incredibil pe care il au impreuna in intreaga lume se datoreaza felului in care pasiunile si calitatile lor

 • Ingrijirea parului cu probleme

  Ingrijirea parului cu problemeParul cu probleme are nevoie de o ingrijire speciala, de produse care sa-l curete delicat si sa-l hraneasca  pana la varfuri. Samponul trebuie ales in functie de tipul de par, iar curatarea trebuie suplinita cu un  tratament care poate consta intr-un ser revitalizant, intr-o masca hranitoare,  intr-un balsam cu protectie UV.
  Problema cea mai frecventa cu care se confrunta doamnele si domnisoarele este caderea parului. Cauzele sunt multiple, plecand de la
 • Machiaj pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009

  Machiaj pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009Machiajul pentru toamn- iarna 2008-2009 nu aduce nimic spectaculos ci doar pune cateva accente de culoare. Fie ca incearca sa evidentieze buzele, fie ca ochii sunt in prim-plan, machiajul a devenit o adevarata arta. In prezentarile de moda make-up artistii creeaza adevarate opere, iar impreuna cu designerii aduc in fata noastra un spectacol de culoare, totul invaluit intr-o stralucire aparte.
  Chiar daca sezonul acesta aduce unele tendinte in cea mai


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete