Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
smile
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 61
|
Trimis: Vin Feb 01, 2008 10:22 am Titlul subiectului: Recomandari filme |
|
|
Ce filme recomandati?
Eu am fost la Enigma (The Riddle) si a fost cel mai plictisitor film ever.
Daca mergeti la vreun film care merita postati aici. |
|
Sus |
|
 |
|
Oana
Data înscrierii: 21/Noi/2006 Mesaje: 203 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 18, 2008 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am vazut un film indian, nu stiu daca am mai vizionat un film indian dupa varsta de 12 ani, cand se dadeau filme la un prieten de-al fratelui meu, .... in fine, insa vreu sa va spun ca am vazut un film la recomandarea unei prietene: Dhoom 2007, e indian dar e interesant, are si actiune, o melodie f ritmata, nu asa ca de obicei, si nu e numai muzica! Cautati-l si sa-mi spuneti daca v-a placut! |
|
Sus |
|
 |
desyre
Data înscrierii: 23/Feb/2008 Mesaje: 1049 Locație: pitesti
|
Trimis: Vin Feb 29, 2008 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm, mereu vad filmele acasa, pentru ca nu imi place sa stau proptina intr-un scaun, daca ma trece pipi la film ce fac? cum il pun pe pauza?
zilele astea am vazut Be movie, Juno.. si mai erau cateva dar nu mi le mai aduc aminte acum... au fost dragutze.. dar nu super super.. dar iti petreci in 1jur de 1 ora si jumatate cu placere.
Maine sper sa ajuns sa vad Just Friends (2005) - dupa ce-l vad , va spun daca mi-a placut sau asteptam sa se termine |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Vin Feb 29, 2008 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
A Mighty Heart (2007) - asta e cu Angelina Jolie, e jurnalista.. l-a vizionat pentru ca sunt la facultatea de jurnalism... nu are un sf care mi-a placut, adica sotul ei moare, deci nu e pe placul meu. imi plac filmele cu un final fericit. |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Vin Feb 29, 2008 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa.. am gasit ceea ce cautam adica ma refer ca vizionasem un film dar nu mai stiam cum se numeste, si l-am cautat pe un site (nu google). Filmul este Magie in Manhattan , combina realitatea cu fantasticul.. realul cu irealul... are un final fericit.. deci mi-a palcut  |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Just friends... frumos film, plin de emotie si de intamplari hazlii... si dragostea pluteste in aer.. si cand cele 2 personaje principale ajung in cele din urma impreuna.. (asta tocmai la finalul filmulu) poti in sfarsit sa rasuflii usurat/a, si apoi o imagine cu 3 copii.. ca si cum povestea celor mari se va repeta in curand.. vi-l recomand..
Un film cu adevarat sensibil  |
|
Sus |
|
 |
durusoctavia
Data înscrierii: 06/Mar/2007 Mesaje: 143 Locație: Zalau
|
Trimis: Lun Mar 03, 2008 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu urmaresc un serial care imi pace la nebunie: Grey's Anatomy. Super tare!Are de toate! |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Mar Mar 04, 2008 12:53 am Titlul subiectului: |
|
|
aseara pt ca imi picase netul am mai vizionat un film. John Tucker Must Die (2006) Anii din liceu.. dragostea aceea pura.. dorintza de razbunare cand aflai ca prietenul mai umbla cu alta... ehh povesti din astea, mi-a placut filmul si m-a vazut sa-mi aduc aminte de mine.. din liceu... atunci dragostea era ca un foc de paie..acum arde ca tutunul din lulea  |
|
Sus |
|
 |
durusoctavia
Data înscrierii: 06/Mar/2007 Mesaje: 143 Locație: Zalau
|
Trimis: Mar Mar 04, 2008 9:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Aseara am vazut un film vechi, cred ca de imediat de dupa revolutie. Se numeste Intoarcerea in Eden (este vorba de o femeie bogata care este aruncata la crocodili de catre sotul ei care dorea doar averea ei, se opereaza, devine fotomodel de succes, el se indragosteste de ea, ea se razbuna..) va mai amintiti filmul? Cu siguranta l-ati vazut...  |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Mar Mar 04, 2008 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu, nu imi suna deloc cunoscut numele filmului si nici de actiune... cine sutn actorii principali? l-ai vazut la cinema, pc sau tv? |
|
Sus |
|
 |
loreda
Data înscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 3 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 12:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
Sus |
|
 |
krmen21
Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 772 Locație: braila
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie mi-a placut mult filmul 'amity ville' .e horror.tare de tot! |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Joi Mar 06, 2008 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
durusoctavia - astept raspunsul tau
krmen21 -caut acum filmul pe net.. sa vad daca-l gasesc |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Dum Mar 09, 2008 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
krmen21 - The Amityville Horror (2005).. cred ca asta e filmul pe care l-ai vazut.
l-am cautat si l-am vizionat... bun film cui ii plac filmele horror...
te tine cu sufletul la gura. |
|
Sus |
|
 |
virtuala
Data înscrierii: 13/Mar/2008 Mesaje: 215 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 13, 2008 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dragoste in timpul holerei