Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Florentina Vizitator
|
Trimis: Mar Mar 19, 2013 10:06 am Titlul subiectului: parere |
|
|
Hey!Cine imi poate spune cateva cuvinte despre doctor Calin Dobos? |
|
Sus |
|
 |
|
dariaeu
Data înscrierii: 20/Mar/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Mar 20, 2013 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Bai sincer, e un medic tare bun. pe mine m-a convins cand a inceput sa imi tot faca analize. eu eram nerabdatoare sa vad rezultatul final si nu mai treceam o data de investigatiile initiale. |
|
Sus |
|
 |
laurala
Data înscrierii: 21/Mar/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Mar 21, 2013 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Deci eu m-am plictisit pana a trecut la operatie. Mi-am facut la analize....de atunci nici nu vreau sa mai aud de analize. Eu am facut o rinoplastie la el si mi-a facut: hemoleucograma, coagulograma, glicemie, timp sangerare si coagulare; uree si creatinina serica; TGO si TGP; grupa sanguina / rh; HCV, HBS, HIV, VDRL; sumar de urina; ECG, rx pulmonar. |
|
Sus |
|
 |
Florentina Vizitator
|
Trimis: Vin Mar 22, 2013 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri. Sincer asta si ma interesa sa vad cat de serios este si la cate analize mi-ati spus voi ca ati facut este ok, imi da incredere. |
|
Sus |
|
 |
ioana_ioa
Data înscrierii: 31/Mar/2013 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Mar 31, 2013 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Florentina a scris: | Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri. Sincer asta si ma interesa sa vad cat de serios este si la cate analize mi-ati spus voi ca ati facut este ok, imi da incredere. |
nu este acel doctor invinuit pentru ucidere din culpa? cel putin asta am gasit eu la o cautare pe google dupa numele lui... |
|
Sus |
|
 |
|