Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
mire_28
Data înscrierii: 22/Ian/2009 Mesaje: 1 Locație: BRAD
|
Trimis: Joi Ian 22, 2009 3:29 pm Titlul subiectului: Sampon pentru par cret - ondulat? |
|
|
Buna,
Sunt un nou membru si am si eu o intrebare:
Ce sampon "Dove" se poate folosi la par cret - ondulat?
 |
|
Sus |
|
 |
|
LauraEla
Data înscrierii: 27/Mai/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Mai 27, 2010 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iti recomand Keune sampon profesional pentru par cret ondulat, eu numai din asta folosesc si nu se compara cu Dove sau altceva din comert.
intra pe profesionalcosmetics.ro si citeste detalii despre produsele keune. sunt fff bune. |
|
Sus |
|
 |
rodicap80 Vizitator
|
Trimis: Mie Mai 23, 2012 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Pana acum 2-3 ani, aveam un par cretz de invidiat.Dar, in timp a inceput sa se schimbe.Parca nu e parul meu. E doar ondulat,nu mai sta frumos cret.Plus,ca a inceput sa se ingrase la radacina, si capetele sunt foarte uscate, chiar daca le-am tuns regulat.Insa totul s-a schimbat in bine de cand m-am spalat cu samponul pt.par cret de la L'Oreal, Kerastasse. Mie mi-a facut foarte mult. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|