Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
desyre
Data înscrierii: 23/Feb/2008 Mesaje: 1049 Locație: pitesti
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 8:49 am Titlul subiectului: locul de munca dorit vs locul de munca actual |
|
|
unde v-ar placea sa lucrati si unde lucrati ?
de ce nu ne angajam in locul de munca cel mult visat? care sunt obstacolele |
|
Sus |
|
 |
|
c-tina
Data înscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 44 Locație: pitesti
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 8:56 am Titlul subiectului: |
|
|
pai la mine este o poveste lunga. in primul rand am avut cateva locuri de munca.. (am si ceva ani in plus pe langa voi) acum lucrez intr-o firma de tricotaje... dar unde am lucrat inainte s-au dat afara .. pana s-a inchis de tot.
in primul rand am lucrat in bucuresti, apoi a murit tata am venit acasa si m-am angajat intr-o fabrica.. apoi am fost data afara .. am lucrat intr-un atelier unde se fac pozele de la cruci... acum la tricotaje.
Cand ai o calificare limitata e greu sa iti mai gasesti de lucru in aceasi domeniu. |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
din pacate s-au inchis multe fabrici in ultimul timp si cei care sunt trecuti de 45 de ani, greu se mai pot angaja intr-un loc bine platit |
|
Sus |
|
 |
c-tina
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea e ca de mici ne indreptam catre ceva .. adica alegem sa facem un liceu cu profilul uman.. e clar ca si facultatea o sa fie tot cu profilul uman.. ca e greu apoi sa fii la real la fac, daca ai facut liceul la uman. Eu am facut liceul de chimie... mai departe nu am dat ca m-am angajat.. a murit tata si nu am mai dat la nimic ca treb sa ma intretzin. ... locul de munca dorit.. nici nu mai stiu care este acum, dupa tot ce s-a intamplat in viata mea. |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu lucrez intr-un spital la calculator, cred ca momentan e singurul lucru pe care-l stiu sa fac. sa lucrez pe calc. Asta pt ca sunt angajata momentan pe studii medii.. si sincer imi si place , imi si convine si program si salariu.. si colegii, si sefii..
incerc sa ma inteleg cu toata lumea ca sa nu am pb cu ele ..
job`ul dorit / visat...un joc asemanator cu ceea ce fac acum, dar sa am propriul meu birou si telefon in birou.
Nu imi place sa alerg dintr-un loc in altul, prefer munca statica si daca se poate la calc ..  |
|
Sus |
|
 |
c-tina
|
Trimis: Sâm Mar 08, 2008 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
.. ma gandeam azi la studenti.. locul lor actual de munca este la facultate.. ca duci oarecare munca si acolo.. sa te duci in fieare zi  |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Sâm Mar 08, 2008 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci am 2 locuri de munca, unul la care ma duc mereu.. unul la care ma duc cand apuc... si cand nu sunt obosita.. si cand vreau |
|
Sus |
|
 |
khryss
Data înscrierii: 09/Mar/2008 Mesaje: 70 Locație: pitesti
|
Trimis: Dum Mar 09, 2008 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt consilier juridic .. nu imi place ceea ce fac, sunt o fire prea dinamica si munca de birou ma oboseste
as vrea sa am propria mea afacere.. atunci m-as simti implinit... |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Dum Mar 09, 2008 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
in viata nu facem tot ce ne-ar placea.. din cauza parintilor, din cauza unui eveniment, ajungem sa lucram intr-un loc unde nu ne simtim in largul ns |
|
Sus |
|
 |
khryss
Data înscrierii: 09/Mar/2008 Mesaje: 70 Locație: pitesti
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
din pacate asta e crudul adevar, dar poate asa trebuie sa ni se intampla. Nimeni nu stie care este purul adevar.. chestia e ca lucram acolo unde ni se ofera, unde credem ca e mai bine... in urma studiilor facute. |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
azi vorbeam cu o colega de la facultate.. de munca... ea lucreaza la firma la viitorul socru.. ahhh mi se pare asa de greu.. mai ales ca nu o are prea mult la inima.. dar stie si ea ca e ceva provizoriu pana termina fac sau pana isi gaseste ceva mult mai bun. |
|
Sus |
|
 |
krmen21
Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 772 Locație: braila
|
Trimis: Dum Mar 16, 2008 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
durusoctavia,cum obtii tu atestatul ala de traducator?? |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
|
Sus |
|
 |
krmen21
Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 772 Locație: braila
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
merci,desyre.esti draguta ca intotdeauna.am gasit lucruri interesante pe care nu le stiam. |
|
Sus |
|
 |
desyre
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 7:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
krmen21 adv e ca nu le am mai deloc cu eng, dar ma bucur ca te-am putut ajuta
Eu am facut un pas catre jobul dorit. Mi s-a spus ca o sa mi se dea un birou, in care voi lucra doar eu .. sunt fericita, as fi spus astazi la toata lumea. In ceea ce priveste tel o sa mai dureze.
i`m happy!! |
|
Sus |
|
 |
|