Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
gabrielas
Data înscrierii: 26/Ian/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Mar 23, 2009 1:37 pm Titlul subiectului: am reusit! |
|
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 4:22 pm Titlul subiectului: membru nou:)
--------------------------------------------------------------------------------
salut tuturor! uite cum kg in plus m au adus si pe acest forum. o sa citesc zilele acestea sfaturile voastre si sper sa fac ceva cu viata mea. adev este ca sunt complexata si vad ca am o viata de .......! nu vreau sa aj o slabanoaga dar vreau sa mi recapat increderea in mine. desi am o cariera pt care sunt respectata de colegii mei, in plan personal nu am nici o satisfactie. ma uit in oglinda si parca nu sunt eu, am 1.65 si 80 kg. sper sa gasesc cele mai bune sfaturi aici..........
Fetelor cred ca sunt pe drumul cel bun, am ajuns la doamna nutritionist maria plesea de la dietetica, informatie aflata pe acest forum. Am slabit deja intr o luna 6 kg, ceea ce este mult...doctorita doreste sa slabesc doar un kg pe saptamana, motivele sunt multe si ii dau dreptate. Nu vreau sa ma grabesc sa aj slaba pt ca apoi le voi pune la loc! Voi reusi sa mi schimb metabolismul prin metoda doamnei doctor. Vreau sa va mai zic ca mananc normal, nu mi lipseste nimic din alimentatie, nici macar desertul si slabesc. E super tare doctorita!!!!! Ma bucur atat de mult ca nu trebuie sa ma infometez, pt ca eu sunt o pofticioasa. Dupa ce mai trece o luna va scriu sa va spun cate kg am mai slabit! Sunt o fericita fetelor! |
|
Sus |
|
 |
|
krmen21
Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 772 Locație: braila
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa ne spui si noua cum ai reusit sa slabesti? |
|
Sus |
|
 |
gabrielas
Data înscrierii: 26/Ian/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Apr 28, 2009 2:23 pm Titlul subiectului: raspuns |
|
|
am apelat la serviciile clinicii dietetica. iti las si un nr de tel 0732001200. am reusit in total sa slabesc 10 kg. programul meu continua si sunt f multumita. va pup |
|
Sus |
|
 |
pantoficustil
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 78
|
Trimis: Mar Noi 22, 2011 6:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fiana aveasta clinika...   |
|